Basarili Spor Takimlarindan Baskan Beyoglu'na Tesekkür

Diyarbakir’in Baglar Ilçe Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Bölge 4. Grup’ta grup birincisi olarak çeyrek finale kalan Baglar Belediyespor futbol takimi ve bölge birinciligi elde ederek 2. Lig’e yükselme hakki kazanan kadin voleybol takiminin teknik heyetleri ile bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Bölge 4. Grup’ta grup birincisi olarak çeyrek finale kalan Baglar Belediyespor futbol takimi ve bölge birinciligi elde ederek, 2. Lig’e yükselme hakki kazanan Baglar Belediyespor kadin voleybol takiminin teknik heyetleri, Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’nu ziyaret edip basarilarini takdim ederek desteginden ötürü tesekkür etti. Görüsmede Baglar Belediyespor Kulüp Baskani Ferit Tutsi’nin yani sira kulüp yöneticileri ile futbol takimi teknik direktörü Ekrem Üsen ve voleybol takiminin teknik sorumlusu Serpil Karakas yer aldi. Kulüp Baskani Ferit Tutsi, Baskan Beyoglu’nun destegiyle sporda basarili bir dönem yasadiklarini dile getirerek amaçlarinin birçok bransta gerek alt yapi ve tesislesme gerekse sportif basari anlaminda kenti en iyi sekilde temsil etmek oldugunu söyledi.



“Tesisimiz tamamlandiginda Baglar spor merkezi olacak”

Futbol ve voleybol takimlarinin basarisindan duydugu mutlulugu paylasan Baskan Beyoglu da spora ve sporcuya her anlamda destek olmaya devam edeceklerinin altini çizdi. Beyoglu, “Belediyemizi basariyla temsil edip Diyarbakir’imiza ivme kazandiran güzel sonuçlardan dolayi hepinizi cani gönülden tebrik ediyorum. Gençlerimizin basarisi bizi her zaman mutlu eder. Sportif basarilarla beraber kalici basarilara zemin hazirlamak amaciyla tesislesme ve alt yapiya da ayri bir önem veriyoruz. Bu anlamda 35 bin metrekarelik alanda çok amaçli spor tesisimizin insaati devam ediyor. Bu projemiz tamamlandiginda çok daha iyi sporcular yetisecegi gibi gençlerimiz ve çocuklarimiz arzuladiklari kosullarda spor yapma imkanina kavusmus olacak” dedi.

Kaynak: İHA