Bagcilarspor 3. Lig Yolunda Çeyrek Finalde

TFF Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Bagcilarspor, oynadigi 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayarak grubu sampiyon olarak tamamladi. Basarili bir grafik çizen Bagcilarspor, 3. Lig yolunda çeyrek finale kaldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) grup maçlari 27 Haziran Pazar günü oynanan karsilasmalarla sona erdi. 1. Bölge 1. Grup’un lideri olan Bagcilarspor da son maçinda evinde konuk ettigi Cevizli Anadoluspor’u 4-0 yenerek büyük bir basariya imza atti. Bu galibiyetle grupta oynadigi 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayan Bagcilarspor, grubu sampiyon olarak tamamlayarak adini 8 takim arasina yazdirmayi basardi.

Bagcilarspor’u tebrik eden Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, “Ilçemizin gururu olan Bagcilarspor, namaglup olarak grubu birinci bitirerek çeyrek finale yükseldi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularimizi tebrik ediyor, yari final ve final yolunda basarilar diliyorum” dedi.



Bundan sonra süreç nasil isleyecek?

8’er takimli 4 bölgede oynanacak çeyrek final müsabakalari öncelikle 1. ve 2., 3. ve 4., 5. ve 6. ve 7. ve 8. grup birincilerinin çeyrek final müsabakalari oynamasiyla, (1-2) galibinin (3-4) galibi ile, (5-6) galibinin, (7-8) galibi ile yari final müsabakalari oynayacak. Yari final müsabakalarinin galipleri ise tek maç eleme usulü final müsabakasi oynayacak. 4 bölgenin birincisi olan 4 takim TFF 3. Lig’e çikma hakki kazanacak.

Kaynak: İHA