2008 Yenimahalle Spor Kulübü Yeni Yönetimini Belirledi

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde; Körfez Birinci Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden 2008 Yenimahalle Spor Kulübü olagan genel kurul toplantisini Ayvalik Belediyesi’ne ait 29 Mayis Ilkkursun Spor Tesislerinde gerçeklestirdi.

Kulüp yöneticileri ve kulüp üyelerinin hazir bulundugu toplantida; Baskan Bülent Burgaz, kendisi ve yönetim kurulundaki arkadaslariyla birlikte yaptiklari çalismalari ve kulübün ekonomik faaliyetlerini genel kurul üyelerine anlatti. Genel kurul toplantisinda yapilan seçimlerde; Bülent Burgaz, Hasan Birlit, Talat Karadeniz, Mahmut Karadeniz, Fethi Kaya, Müge Kubilay ve Serkan Akyaz getirildi.

Yapilan seçimlerde yedek yönetim listesi ise; Hüseyin Dikme, Arzu Atam, Necdet Mansiz,Musa Ergül, Ahmet Öztürk, Hüseyin Bulut ve Bekir Akkaya isimlerinden olustu. Denetleme Asil Üyelikleri; Halil Burgaz, Faruk Kaya ve Ramazan Tunç’un göreve getirildigi seçimlerde Yedek Denetleme Bedri Degirmenci, Ersin Maden ve Mehmet Topuz isimlerinden olustu.

2008 Yenimahalle Spor Kulübünün yeni baskaninin yapilacak ilk yönetim kurulu toplantisinin ardindan gerçeklesecek görev bölümüyle belirlenecegi ögrenildi.

Kaynak: İHA