Profesyonel Futbol Liglerinin Sampiyon Kadin Baskani Cevher Erdem, Istifa Etti

Misli.com 3. Lig 4. Grup'tan lider olarak 2. Lig'e yükselen Dila Gida Adiyaman 1954'ün baskani Cevher Erdem, istifa etti.

"Sampiyon kadin baskan" unvanina sahip olan Cevher Erdem, yaptigi açiklamada, Adiyaman Spor Kulübü Baskanligindan istifa ettigini belirtti.

Büyük bir heyecan ve askla görevini yerine getirmeye çalistigini ifade eden Erdem, sunlari kaydetti:

"Istifa mektubunda da belirtmis oldugum gibi büyük bir heyecan ve askla görevimi yerine getirmeye çalistim ve sonunda da çok sükür sampiyonluk elde etmis olduk. Her defasinda her açiklamam da sunu hep ifade ettim, her seyden önce en kutsal görevim annelik, bunun sorumlulugu her seyin üstünde. Ben Adiyaman Spor Kulübü ile yola çiktigimda küçük oglum henüz 1 yasindaydi su an 3 yasinda, zaman çok hizli geçti. Çok zorlandik belki ama buna ragmen her daim kulübün bana yüklemis oldugu her sorumlulugu eksiksiz yerine getirmeye gayret ettim. Tabii bunu yaparken iki evladimi istemeyerek de olsa ihmal ettigimi fark ettim. Su an yaslari çok küçük ve bana ihtiyaçlari var."

Erdem, kulübü 3. Lig'den, 2. Lig'e tasimanin mutlulugunu yasadigini ve simdiye kadar iyi bir rota çizdiklerini belirterek, yeni baskan Sait Aybak'in kulübü çok daha ileriye tasiyacagindan emin oldugunu ve bu konuda içinin rahat olugunu söyledi.

Kaynak: AA