Karnaval Havasinda Ödüllendirildiler

Gerek Kulüpler Kros Ligi’nde gerekse Atletizmi Gelistirme Proje Yarislarinda Türkiye Sampiyonu olan Karayazi Belediyesporlu atletler ödüllendirildi. Ünlü sanatçi Tarkan’in Milli takim için besteledigi sarki esliginde Türk Bayraklariyla süslenen konvoyla ilçede tur atarak halki selamlayan Cahit Demir’in ögrencileri alkis yagmuruna tutuldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) 2021 yilindaki faaliyetlerinde atletizm pistleri ve kosu parkurlarinda firtina gibi esen Karayazi Belediyesporlu atletler karnaval havasinda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Antrenör Cahit Demir’in ögrencileri Kaymakam Hasan Hüsnü Türker ile Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil’in katilimi ile ödüllendirildi. Sporcular için özel olarak hazirlanan ve Türk bayraklariyla süslenen araç Tarkan’in Milli takim için besteledigi “Bir Oluruz Yolunda” sarkisi esliginde ilçe turladi. Sporcular halki selamlarken Karayazili vatandaslar Türkiye sampiyonu atletlere sevgi gösterisinde bulunarak alkisladi. Karayazi’da düzenlenen törenle ödüllerine kavusan sampiyon atletler büyük bir gurur yasadi. Atletizm Il Temsilcisi Fesih Dogan, antrenörler Yavuz Bayram, Ismail Güzeloglu, Cahit Demir, Mustafa Esen ve Özkan Kaya yönetiminde atletizmde altin yilini yasayan Erzurum atletizmine en büyük katkiyi saglayan ilçelerden biri Karayazi Belediyesi’nin sporculari ödül almanin gururunu yasadi. Karayazili atletlerin bu basarilara gelmesinde büyük payi olan Antrenör Cahit Demir, Karayazi’nin spor gelecegini daha da güçlendirmek, gençlerimizi her konuda ve her alanda yarinlara daha da donanimli tasimak ve sporunun tabana yayilmasi adina farkindalik olusturmak için Kaymakam Hasan Hüsnü Türker ve GSIM Il Müdürü Fuat Taskesenligil’in ödül töreni organize ettiklerini söyledi.



Basarili antrenör Demir, “12-13 Haziran 2021 tarihlerinde Istanbul’da yapilan U20 Balkan Atletizm Sampiyonasinda 800 metrede Ülkemizi temsil eden ve Balkan sampiyonu olan Karayazi Belediye Kulübümüzün yetistirdigi ilçemizin evladi milli sporcumuz Mevlüt Aras’in yani sira Atletizm Federasyonu Baskanligi tarafindan 26 Mayis 2021 tarihinde Gaziantep ilinde düzenlenen Atletizm Gelistirme Projesi Kros ligi Türkiye Sampiyonasinda U18 kategorisi 3000 metre yarislarinda Türkiye sampiyonu olan sporcularimiz ilçemizin gurur kaynagi olmuslardir. Karayazi Belediye Spor Kulübü sporculari Büsra Güldes, Rojin Canpolat, Elif Alaca, Zeynep Saka ile Berfin Kaya elde etmis olduklari basarilarindan ötürü Ilçe Kaymakamimiz ve Belediye Baskan Vekilimiz Hasan Hüsnü Türker, Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil, ilçemiz kamu kurumlari ve halkimizin katilimiyla ödüllendirildi ve sporcularimiz için ilçe merkezinde konvoy düzenlendi.

Bu basarilarda destegi ve emegi olan il temsilcimiz Fesih Dogan antrenör abilerim Yavuz Bayram, Ismail Güzeloglu, Orhan Güngör, Cüneyt Gümgüm, Ümit Kayan ve ilçe müdürümüz Faruk Asma’a ayrica çok tesekkür ederiz” dedi.

Karayazi Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Hasan Hüsnü Türker ile Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil maddi manevi her daim sporcularin yanlarinda olduklarini kendilerine ileterek çesitli hediyeler vererek sporculari ödüllendirdi.

Kaymakam Türker ile GSIM Il Müdürü Taskesenligil, Karayazili atletlerin Türkiye çapindaki basarilari ile gurur duyduklarini belirterek, bundan sonraki yarislarda ve Avrupa Arenasinda sporculara basari dileklerini ilettiler.

Kaynak: İHA