Gaziantep Baskani Akinal Ve Teknik Direktör Bulut, Gazetecilerle Bulustu

Cevdet Akinal: 'Ne yaparsak ortak akilla yapacagiz. Takimimizi üst siralara ve Avrupa'ya götürmeye çalisacagiz' Erol Bulut: 'Ben degil, biz olarak yola çikip sonuna kadar götürecegiz'

Süper Lig ekibi Gaziantep'in baskani Cevdet Akinal, takimi el birligiyle basarilara ulastiracaklarini ifade ederek, "Ne yaparsak ortak akilla yapacagiz. Takimimizi üst siralara ve Avrupa'ya götürmeye çalisacagiz." dedi.

Kulüp tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Akinal, yaptigi açiklamada, görev geldikten 2 gün sonra teknik direktör Erol Bulut ile anlastiklarini söyledi.

Sözlesmesi sona eren futbolcular oldugunu ifade eden Akinal, sunlari kaydetti:

"Hocamiz takimi analiz etmis, istemedigini yolladik. Mirallas bizi oyaladi, vazgeçtik. Muhammet Demir'in sözlesmesi bitmisti, Basaksehir'e gitti. Basaksehir'in istedigi parayi vermeyecegiz, sartlarimizla anlasirsak aliriz. Aykut hoca onu deneyecekmis. Orta sahanin ortasina bir oyuncu almayi düsünüyoruz. Andre Felipe'yi para vererek gönderdik. Mukavele yaptigimiz oyuncular var. Su anda defansimiz çok saglam. Bir sol bek iyi bir santrfor aldigimiz zaman basarili olacagimiz kanaatindeyiz. Bunu el birligi ile yapacagiz. Her türlü elestiriye açigiz. Ne yaparsak ortak akilla yapacagiz. Takimimizi üst siralara ve Avrupa'ya götürmeye çalisacagiz. Ukraynali genç bir oyuncu aldik. O çok iyi bir futbolcu olacak. Sagal ve Dogan Erdogan'i aldik."

Yabanci hocayla her seyi konusamadiklarini aktaran Cevdet Akinal, "Yerli hocayla sabah aksam sohbet ediyoruz. Yabanci teknik direktörlerin istemedigi oyunculari göndermek için 25 milyon lira para ödedik." diye konustu.

"Kulübün ne kadar borcu var" sorusu üzerine Akinal, kulübün vergi borcunun disinda bir borcunun olmadigini belirtti.

- Erol Bulut: "Bu sene hedefimiz üst siralarda yer alabilmek"

Teknik Direktör Erol Bulut, Gaziantep'te olmaktan mutluluk duydugunu vurgulayarak, sunlari söyledi:

"Kulübün hedeflerini biliyorum. Bu sene hedefimiz üst siralarda yer alabilmek. En iyisini yapmaya çalisacagiz. Bunun futbolcu, yönetim ve medyamizla birlikte olmasi gerekiyor. Ben degil, biz olarak yola çikip sonuna kadar götürecegiz. Büyük bir kulüpten ayrildigimda hedefi olan bir kulübe gitmek istedim. 2 sene önce de yine Gaziantep ile görüsmüstüm. Son 2 senedir, Gaziantep ilk 10 içerisinde yer alan bir takim. Su an hem Avrupa hem de Türkiye'de transferle ilgili hareket yok. Takima bakacagiz analiz ediyoruz. Eksiklerimizi yönetimimize sunacagiz. Dogru kisileri yan yana getirip oynatmak istiyoruz."

Bulut, yabanci futbolcu sinirlamasiyla ilgili soruya ise "Yabanci sayisi serbest olmalidir. Kisitlama ile altyapidan iyi oyuncu çikmaz. 14 yabanci serbestken daha çok yurt disina oyuncu gönderdik. Bu kulüpte hak eden oynayacak." seklinde cevap verdi.

Kaynak: AA