Engelleri Yok Saydi Azmiyle 3 Altin Madalya Kazandi

Sehitkamil Belediye Spor Kulübü sporcusu Mehmet Bulut, Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu 2021 planli faaliyet programinda yer alan Türkiye Isitme Engelliler Yüzme Sampiyonasi’nda, 3 altin madalya kazanarak, büyük bir basariya imza atti. Türkiye sampiyonu sporcuyu Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, makaminda misafir ederek, tebrik etti.

Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu tarafindan, Balikesir Üniversitesi Yüzme Havuzunda gerçeklestirilen Türkiye Isitme Engelliler Yüzme Sampiyonasi’nda, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü sporcusu Mehmet Bulut, 100 Metre Kelebek Büyükler Kategorisi, 50 Metre Kelebek Büyükler Kategorisi ve 200 Metre Karisik Büyükler Kategorisinde altin madalyanin sahibi oldu. Spor yasamina Alleben Yüzme Havuzu Engelli Tedavi ve Terapi Merkezinde, uzman egitimler gözetiminde baslayan Türkiye Sampiyonu sporcu, 8 yillik egitim sürecinin ardindan kulvarlarda sergiledigi performansla Gaziantep ve Türk sporu adina adeta bir basari öyküsü daha yazdi.

Zorlu rakipleri ve engelleri bir bir asarak basari hikayesini sampiyonluklarla taçlandiran altin kulaç Mehmet Bulut ve antrenörü Mehmet Emin Bay’i makaminda misafir eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, büyük basarilara imza atan sporcu ve antrenörünü ödüllendirdi.

“Gururlandiran ve örnek alinmasi gereken bir basari”

Genç sporcuyu ve antrenörlerini agirlayan Baskan Fadiloglu, Türkiye Isitme Engelliler Yüzme Sampiyonasi’nda sporculari Mehmet Bulut’un elde ettigi basarilarla gururlandiklarini, altin madalyalara uzanan süreçte verilen emeklerin, azmin ve kararliligin örnek alinmasi gerektiginin altini çizdi. Ziyaret sonrasinda açiklamalarda bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Sporcumuz Mehmet Bulut’un elde ettigi basarilar bizleri ziyadesiyle gururlandirdi. Türkiye Sampiyonluklarinin 8 yillik bir emegin sonucunda gelmesi basariyi çok daha anlamli kiliyor. Altin madalyalara uzanan süreçte verilen emekler, azim ve kararlik tüm sporcularimiz tarafindan, örnek alinmasi gerekiyor. Altin kulacimizi ve degerli antrenörlerini yürekten kutluyorum. Sporcumuza yillardir en büyük destegi veren degerli ailesine tesekkür ediyorum. Bu hikayelerin çogalmasi adina Alleben Yüzme Havuzunda teknik ekipte görev yapan arkadaslarimizin hummali mesaisi hiz kesemeden devam ediyor. Insallah nice Dünya, Avrupa ve Türkiye Sampiyonluklari görmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA