Efe Bezci Açiklamasi 'Besiktas Daha Da Basarili Olacak'

Besiktas tarihinin en genç yöneticisi olan Efe Bezci, Besiktas Dergisi’ne samimi açiklamalarda bulundu. Siyah-beyazli renklere olan tutkusunu anlatan Bezci, önümüzdeki yillarda da Besiktas’in basarilara ambargo koyacagini söyledi.

Süper Lig’i sampiyon tamamlayan ve Türkiye Kupasi’ni da müzesine götüren Besiktas’in en genç yöneticisi olan Efe Bezci, Besiktas Dergisi’ne açiklamalarda bulundu. Is hayatindaki basarilari kadar koyu bir Besiktas taraftari olmasiyla da taninan Efe Bezci, siyah-beyazli kulüple olan gönül bagini geçtigimiz yil yönetim kuruluna girerek taçlandirdi. Bu sezon alinan 2 kupayla tarifsiz bir mutluluk yasadigini ifade eden Bezci, "Kulüp yönetimine girmek çocukluk hayalimdi. Besiktas tarihinin en genç yöneticisi unvanini almak benim için onur ve gurur vesilesi oldu. Yönetimdeki ilk senemde böyle bir sampiyonluk yasamak da ayri bir mutluluk. Böylesi büyük bir kulübün parçasi olmak, sampiyonluga giden yolda ufak da olsa pay sahibi olmak tarif edilemez bir mutluluk. Tabii yolun henüz basindayiz. Hedefleri, idealleri olan biriyim. Nasil ki uluslararasi arenada sirketlerimizle ülkemizi temsil ediyorsak, kulübümüzle de o kulvarlarda büyük basarilar elde etmek için daha çok çalisacagiz. Baskanimiz Ahmet Nur Çebi’nin liderliginde önümüzdeki yillarda daha nice basarilar elde edecegiz. Taraftarlarimiz bizi takip etmeye ve desteklemeye devam etsin" dedi.

Kendisinin Besiktasli olmasindaki en büyük etkenin babasi Salih Bezci’nin koyu bir Besiktas taraftari olmasi oldugunu da söyleyen Efe Bezci, "Çocukken birlikte maçlara giderdik. O yillarda alinan siyah-beyaz bir kazagim vardi. Babam ve o kazak beni bu büyük camianin bir parçasi yapti. Önce o renklere, ardindan da kulübe baglandim. Besiktas aski da o günden itibaren büyüyerek devam ediyor” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA