Çeyrek Finalin Adi Diyarbakirspor-Baglar Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig’de gruplarini lider tamamlayan Diyarbakir takimlari çeyrek finalde eslesti. Diyarbakirspor-Baglar Belediyespor Play-Off çeyrek final maçinin tarihi, yeri ve saati hafta basinda belli olacak.

Bölgesel Amatör Lig Play-Off asamasina Diyarbakir’dan iki takim kaldi. 4. Bölge 3. Grup’ta grup birinciligini geçen hafta garantileyen Diyarbakirspor’dan sonra 4. Bölge 4. Grubun birincisi de belli oldu. Haftayi bay geçiren Baglar Belediyespor, ikinci siradaki Batman 72 Belediyespor’un evinde Mazidagi Fosfatspor ile 1-1 berabere kalmasi üzerine grubu 9 puanla lider tamamladi. Batman ekibi ise 7 puanda kaldi.

Çeyrek final tek maçli olacak

Diyarbakirspor -Baglar Belediyespor play-off çeyrek final karsilasmasi tek maçli eliminasyon sistemine göre oynanacak ve turu geçen takim 4. Bölge 1 ve 2. gruplari arasinda oynanacak çeyrek final eslesmesinin galibiyle yari finalde karsilasacak.

Diyarbakirspor prestij için sahada

Bu arada Diyarbakirspor, grup asamasindaki son maçinda yarin Çinar’da saat 17.00’da Çinar Belediyespor ile karsi karsiya gelecek. Öte yandan Silvan 21Spor, grup asamasindaki son maçinda Bismil 21Spor’u 5-4 maglup etti.

Kaynak: İHA