Aytaç Kara Açiklamasi 'Fatih Terim Ile Çalismak Büyük Gurur'

Dinamo Bükres karsisinda Galatasaray’in 2 golünü atan yeni transfer Aytaç Kara, “Fatih Terim ile çalismak büyük gurur" dedi. Aytaç, çok iyi çalistiklarini ifade ederek, "Galatasaray formasi giyiyorsak bütün maçlari kazanmamiz gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray, hazirlik maçinda karsi karsiya geldigi Dinamo Bükres’i 2-1’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan müsabakada 2 gol kaydeden sari-kirmizililarin yeni transferi Aytaç Kara karsilasma ile ilgili açiklamalarda bulundu. Galatasaray formasini hazirlik maçinda da olsa giymenin büyük bir gurur oldugunu dile getiren Aytaç Kara, “Baslangicimiz çok iyi oldu. Hazirlik maçi da olsa kazanmamiz gereken maçlar bunlar çünkü hem sezon basi yogun antrenmanlarin karsiligini almak için hem de kendi özgüvenimizi bulabilmemiz için. Bu maçta zaten yogun çalisiyoruz yorgun bir sekilde oynuyoruz bu maçlari bütün arkadaslarimiz kendisinin performansinin üstüne koymaya çalisiyor. Ona ragmen iyi bir oyun oynadik. Hocamizin istediklerini yapmaya çalistik ki yorgun olmamiza ragmen bunlari iyi yaptigimizi düsünüyorum çünkü çok iyi çalisiyoruz. Tabii ki Galatasaray formasi giyiyorsak bütün maçlari kazanmamiz gerekiyor. Bu da güzel bir baslangiç oldu” seklinde konustu.



"Fatih Terim ile çalismak büyük bir gurur"

28 yasindaki futbolcu, teknik direktör Fatih Terim ile çalismanin büyük bir gurur oldugunun altini çizerek, “Fatih hoca ile 20 yasinda bir tecrübe yasamistim. Gerçekten onunla çalismak çok büyük bir gurur. Kendi adima öyle düsünüyorum. Takim arkadaslarimi Arda abi olsun kaptanimiz arkadaslarimiz olsun çok sicak kanli. Ben de sicak kanli biri oldugum için 2-3 gün yetiyor bana. Bu ailenin ortamina girmis oldum. Daha çabuk kaynastik. Onlar da sagolsun yeni gelen oyunculara çok yardimci oluyorlar. Insallah bu ailemiz büyüyerek daha iyi sekilde devam edecek” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA