Ayhancan Güven'den Ilk Podyum

Türkiye’nin en basarili motor sporlari pilotlarindan Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, 2021 Porsche Supercup Serisi’nin ikinci yarisinda ilk podyum derecesine ulasti. Avusturya’daki Red Bull Ring Pisti’nde gerçeklestirilen yarista iyi bir performans gösteren Ayhancan Güven, ikinci cepten basladigi yarista ikinci olmayi basardi.

Türkiye’nin yetistirdigi en önemli motor sporlari pilotlarindan biri olarak gösterilen Ayhancan Güven, 2021 Porsche Supercup Serisi’nde ilk podyum derecesine Avusturya’da ulasti. Porsche Supercup takviminin ikinci yarisi Red Bull Ring’de kosulurken Ayhancan Güven iyi bir performans ortaya koydu. Mücadeleye ikinci cepten baslayan basarili pilot, bitis çizgisinden de ikinci sirada geçmeyi basardi. Bu sonuçla basarili pilot, sezonun ilk poydum derecesine ulasmis oldu.

Yarisa 2. siradan baslayan Ayhancan Güven, ilk virajda rakiplerinin baskisina çok iyi bir sürüsle karsi koydu. Bu noktadan sonra konumunu korumayi basaran ve damali bayragin altindan ikinci sirada geçen Ayhancan Güven, kendisi adina sezonun ilk podyumunu elde etti. 2021 Porsche Supercup takviminin 3. yarisi 4 Temmuz’da yine Avusturya’da gerçeklestirilecek.

Kaynak: İHA