Yenisehir Belediyesi, Bahar Turnuvasi Düzenliyor

Yenisehir Belediyesi, 10-11 yas grubundaki çocuklar için Bahar Turnuvasi düzenliyor. Turnuvada, 10-11 yas grubundaki gelecegin futbolculari sahaya çikarak sampiyonluk için ter dökecek. 8 takimin katilacagi turnuvada, profesyonel futbolculardan olusan söhretler karmasi da İçel Idman Yurdu’na (MIY) destek vermek amaciyla gösteri maçi yapacak.

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, çocuklarin ve gençlerin spora tesvik edilmesi, her yas düzeyinden sporcularin spor organizasyonlarinda yeteneklerini sergileyebilmesi için Bahar Turnuvasi düzenlenecek. Yenisehir Belediyesi, Bahar Turnuvasi ile 10 ve 11 yas grubundaki futbolcularin turnuva deneyimi yasamasini saglayacak. Yenisehir Belediyesi Özgecan Aslan Tesislerinde yapilacak turnuvada 8 takim sampiyonluk için ter dökecek.

Turnuvanin A grubunda Camspor, Yenisehir Konak, Altinordu ve Inter Akademy Turkey takimlari yer alirken, B grubunda Paris Saint German Akademy İçel, Galatasaray, Basari ve Yenisehir Idman Yurdu takimlari yer aliyor. 29 Haziran’da baslayacak turnuvada, A grubunun birincisi olan takim B grubunun ikincisi olan takimla, A grubunun ikincisi olan takim ise B grubunun birincisi olan takimla 2 Temmuz Cuma günü saat 17.00’de yari finalde karsi karsiya gelecek. Yari finalde galip gelen takimlar, 3 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de final maçina çikacak. Ayni gün üçüncülük ve dördüncülük maçlari da yapilarak turnuva tamamlanacak.

Yildizlar gösteri maçina çikacak

Yenisehir Belediyesi Bahar Futbol Turnuvasinin açilis günü olan 29 Haziran’da profesyonel futbolculardan olusan söhretler karmasi sahaya çikacak. Son yillarda zor zamanlar geçiren İçel Idman Yurdu’na dikkat çekmek amaciyla oynanacak gösteri maçinda söhretler karmasinin konuk takiminda bir dönemin yildiz oyunculari Ibrahim Yattara, Engin Baytar, Timuçin Beyazit, Ali Eren Besler, Mustafa Öztürk, Erkan Soyyigit, Yusuf Tokaç, Sertan Eser, Mehmet Akgün, Tarik Tasgün, Benhur Babaoglu, Nihat Tümkaya ve Iskender Köksal forma giyecek.

İçel Idman Yurdu’nda farkli dönemlerde forma giyen ve teknik direktör olarak görev yapan isimlerden olusan söhretler karmasinda ise Alihan Öz, Kahraman Karatas, Memduh Özbalta, Mehmet Ali Karakus, Alp Pehlivan, Atif Öztoprak, Oguzhan Dogar, Hakan Baygin, Orhan Altay, Semih Dülger, Mehmet Talas, Önal Arica, Hakan Turgut, Gökhan Kalamaç, Ömer Leylak, Cemal Koç, Muzaffer Tozlu, Nurullah Kaya, Metin Erbilmis, Levent Arikdogan, Altan Aksoy, Nasir Belci, Mahmut Yesilyaprak, Tarkan Özyilmaz, Gürsoy Turan, Burhan Baygin, Yilmaz Çaliskan yer alacak.

Kaynak: İHA