Teknik Direktör Mehmet Altiparmak, Samsunspor'u Da Süper Lig'e Çikarmayi Hedefliyor Açiklamasi

'Hepimizin bir tek amaci var. O da Samsunspor’un Süper Lig'e çikmasi. Bu amaç ugruna ekibimizle birlikte elimizden gelen her seyi fazlasiyla yapacagiz'

TFF 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, Samsunspor'u Süper Lig'e çikarmayi hedeflediklerini belirtti.

Daha önce çalistirdigi Büyüksehir Belediye Erzurumspor, Gaziantep ve Hatayspor'u Süper Lig'e çikarma basarisi gösteren Yilport Samsunspor'un yeni teknik direktörü Mehmet Altiparmak, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenledigi basin toplantisinda, Samsunspor camiasinin içinde olmanin kendisini çok mutlu ettigini söyledi.

Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldigini ifade eden Altiparmak, söyle konustu:

"Bunun bilincindeyim. Özellikle geldigim günden beri mesajlariyla ve aramalariyla bunu hissettiren Samsunspor camiasina tesekkür etmek istiyorum. Nerede oldugumuzu, ne istedigimizi biliyoruz. Çok uzun bir yola çiktik. Bu yol benim çok iyi bildigim bir yol. Daha önceden gittigim ve sonunda da sampiyonluklarini yasadigimiz bir yol. Insallah bu sene bu yola hep beraber çikacagiz. Bu yolda iyi günümüz, kötü günümüz olacak. Maglup da olacagiz, kazanacagiz. Ama bizim için önemli olan bir tek sey var. Bu birlik ve beraberligimizi bozmadan sonunu beklemek, sonuna kadar gitmek. Biz bu kötü yolda önümüze çikan engellerle ekip olarak, camia olarak savasacagiz. En önemli sey sonundaki istedigimiz sehrimizin istedigi sampiyonluk. Bu sampiyonluga hep beraber yürüyecegiz."

- "Sampiyonlugu yakalamak için her seyi yapacagiz"

Altiparmak, Samsunspor'u seven herkesin takim etrafinda gücünü birlestirmesi gerektigini belirterek, seffaf olacaklarini ve açik iletisim kuracaklarini dile getirdi.

Hedeflerinden bahseden Altiparmak, "Hepimizin bir tek amaci var. O da Samsunspor’un Süper Lig'e çikmasi. Bu amaç ugruna ekibimizle birlikte elimizden gelen her seyi fazlasiyla yapacagiz. Insallah sizlerle, büyük Samsunspor taraftariyla birlikte yapacagiz ki insallah bu sene tribünde onlari da görecegiz. Onlarin tribündeki destegi bizlerin de sahadaki mücadelesi ile sezon sonunda arzu ettigimiz sampiyonlugu yakalamak için her seyi yapacagiz." diye konustu.

Hücum futbolu oynatan bir hoca oldugunu anlatan Altiparmak, sunlari kaydetti:

"Önde oynatirim, önde oynamaya çalisirim. Bunu yaparken risk alirim. Oyunda 2 gol yersem, 3 atayim mantigim var. Böyle bir oyun seklim vardir. Insallah burada basladigimizda da göreceksiniz. Bazen bu söylediklerimiz sahaya yansimayacak. Ama çok çalisarak bunun yansimasi için her seyi yapacagiz. Samsunspor hedef takimidir. Bulundugu her yerde de sampiyonlugun en büyük adaylarindan birisidir. Biz de buna göre oynayacagiz. Oynadigimiz rakiplere tabii ki önlemler alacagiz ama biz Samsunspor'uz bunu bilerek oynayacagiz. Herkes bize önlem alacak. Biz bulundugumuz her ligde her yerde hedefe oynayan takim olacagiz. Burada da öyle olacak."

Kaynak: AA