Posbiyik, '8 Bransta, 745 Lisansli Sporcumuz Var'

Eregli Belediyespor Olagan Genel Kurulu yapildi. Genel Kurulda konusan Baskan Posbiyik, Eregli Belediyespor’un 8 bransta 745 lisansli sporcusunun oldugunu belirterek “Eregli Belediyespor’u bir üst lige çikarmak için bu yil Allah’in izniyle hep beraber elimizden gayreti gösterecegiz.” dedi.

Kdz. Eregli Belediyespor Olagan Genel Kurulu yapilarak yeni yönetim göreve basladi.

Genel Kurula, Kdz. Eregli Kaymakami Ismail Çorumluoglu, Karadeniz Bölge Komutani Tugamiral Taner Gün, Kdz. Eregli Belediye ve Belediyespor Kulüp Baskani Halil Posbiyik ile Eregli’de görev yaptigi sirada Bayburt Cumhuriyet Bassavciligi’na atanan Huzeyfe Yücedag katildi.

Toplantida konusan Belediye ve Kulüp Baskani Halil Posbiyik, Kulüp 2. Baskani Ihsan Yazicioglu’nun sevk ve idaresindeki önceki yönetimin tüm zorluklara ragmen güzel çalismalara imza attigini söyledi.



Belediye Spor Kulübü olarak erkek ve kadin futbolun yani sira basketbol, voleybol ve boks branslarinda da faaliyet gösterdiklerini ifade eden Posbiyik, kulüp bünyesinde 750’ye yakin lisansli sporcu oldugunu açikladi.

Transfer çalismalarindan da söz eden Posbiyik, menajerlerin çesitli illerde görevlendirildigini ve futbolcu gözlemlerini sürdürdüklerini söyledi.



Menajerlerin tavsiye ettigi oyunculardan tüm yönetim kurulu üyelerinin de haberi olacagini vurgulayan Posbiyik, yeni dönemde iletisimi en üst seviyede tutacaklarini belirtti.

Yeni yönetimden beklentilerinin yüksek oldugunu vurgulayan ve her türlü sikintilarinda yanlarinda olacagini ifade eden Posbiyik, “Bu ise gönül vermis insanlar ellerini ceplerine atarken, kulübümüze 1 lira dahi katkisi olmayanlar ise car car konusuyorlar. Tabii biz bunlara takilip kalmayacagiz, önümüze bakacagiz. Aslinda bu is sadece maddiyatla bitmiyor, maneviyat da çok önemli. Ruh olmasi lazim. Yönetim Kurulu Üyesi olmasi için teklif götürdügümüz arkadaslarimiza, kulübümüzün durumunu anlattik. Sag olsunlar hiçbiri görev almaktan kaçmadi. Kulübümüzün yeni yönetim kurulu üyeleri, insallah önceki yönetim kurulu üyelerimizden aldiklari bayragi daha yukarilara tasiyarak basta futbol olmak üzere diger branslarda da basarilara imza atacaklardir. Genel Kurulumuzun hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Baskan Posbiyik’in ardindan konusan Kaymakam Çorumluoglu ise Kdz. Eregli Belediye Spor Kulübü’nün her zaman yaninda olacagini “Risk ise risk, sorumluluksa sorumluluk, imza ise imza. Sahsim ve bana bagli birimler, kulübümüzün her zaman yaninda olacaktir” ifadelerini kullandi.

Konusmasinda özellikle futbol bransina yüksek paralar harcandigini belirten Çorumluoglu, bunun karsiliginin skorlara yansimasi gerektigini vurguladi.

Kaymakam Çorumluoglu açiklamasinda:

“Kulübümüzde görev alan arkadaslarimizin çogu is insani, yogun çalisiyorlar, vakitleri yok, ailelerinin riziklarini bu kulüp için harciyorlar. Ama bir bakiyorsunuz, sahaya çikan bir futbolcu ‘ben kirmizi kart göreyim de bir dahaki maçta oynamayayim yada su maç bitse de ilime, ilçeme geri döneyim derdinde. Baskanin da ifade ettigi gibi bu is aslinda maddiyatla bitmiyor, takim ruhunu tasimak da çok önemli. Bu baglamda, ben Ilçe Kaymakami olarak ve bana bagli birimler adina kulübümüze her konuda destek olacagimiza söz veriyorum. Riskse risk, sorumluluksa sorumluluk, imzaysa imza. Kulübümüzü bir üst noktaya çikarmak için elimizden geleni yapacagiz.” dedi.

Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlanin okunmasi ve ibrazinin ardindan, tek liste ile gidilen seçimde Ihsan Yazicioglu Kdz. Eregli Belediye Spor Kulübü’nün 2. Baskanligina yeniden seçilirken, yönetim kurulunda ise su isimler yer aldi: Yasar Eroglu, Ahmet Türk, Kerim Saglam, Hakan Misirli, Idris Gülay, Ayhan Günaydin, Ibrahim Sag, Erdal Akbaba, Ufuk Çakmak, Sercan Demir, Levent Çiftgül, Feridun Çetin, Fatih Çapar, Emin Sezgin, Volkan Türkoglu, Özgen Aydin, Satilmis Yigit, Sertan Kuzu, Tarkan Atik, Oguz Cömert, Deniz Koca, Muhammet Ali Ates, Halit Aydin, Recep Köksal, Serkan Aydemir, Ali Ceylan.

Denetim Kurulu: Hasan Hasçelik, Mustafa Sevinç, Aydin Çakir.

ASKF Delegeleri: Ihsan Yazicioglu, Ufuk Çakmak, Deniz Koca.

Genel Kurul, yeni yönetim kurulu üyelerinin günün anisina fotograf çekiminin ardindan sona erdi.

Kaynak: İHA