Nevsehir Belediyespor Ilk Transferini Yapti

TFF 3. Lig’de 2021-2022 sezonunun baslangiç tarihleri 19-20 Eylül 2020 olarak duyurmasinin ardindan harekete geçen Nevsehir Belediyespor yönetimi transfer çalismalarina hiz verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de mücadele edecek olan Nevsehir Belediyespor Ilk etapta Teknik Direktör sorununu tecrübeli teknik adam Yusuf Tokaç ile çözen, Baskan Dirikoç akabinde futbolcu transferlerine zaman kaybetmeden basladiklarini kaydetti.

2021-2022 sezonunun ilk transferini Gün Medya Grup (GMG) Kastamonuspor’un tecrübeli sagbek oyuncusu Ömer Gür’ü transfer ederek basladi.

Kulüp binasinda düzenlenen imza töreninde Nevsehir Belediyespor Kulüp Baskan Nafiz Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri de hazir bulundu.

2021 2022 futbol sezonu öncesinde Nevsehir Belediyespor transfer çalismalari konusunda bir açiklama yapan kulüp baskani Nafiz Dirikoç transfer çalismalarinda ince eleyip sik dokuduklarin kaydetti; “Transferde ince eleyip sik dokuyoruz. Transfer komitemiz kulübümüze katki sunacak, gücümüze güç katacak oyuncularla görüsüyor. Bir önceki sezondan sözlesmesi biten ve takimdan ayrilan oyuncularimiz oldu. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Takimimiza katki sunacagina inandigimiz tüm futbolcularla görüsmeye devam ediyoruz, takimimiza yakisir karakteriyle ve oyuncu geçmisi olan isimleri kadromuza katmak için mücadele ediyoruz” dedi.



Ömer Gür kimdir

Tecrübeli sag bek oyuncusu Ömer Gür 1.75 cm boyunda 3 Nis 1994 Amman dogumlu. Hataysppor alt yapisinda futbol hayatina baslayan Gür Körfez Iskenderun Alt yapisi, Iskenderun Denir çelik, Yesil Bursa, Kirkhanspor, Nevsehir Belediyespor ve transferini Gün Medya Grup (GMG) Kastamonuspor formalarini giydi.

Kaynak: İHA