MKE Ankaragücü Yönetimi Basinla Bulustu

Kulüp baskan yardimcisi Hakan Bilgin: 'Hedefimiz tekrar Süper Lig'e dönmek. Bu dogrultuda mevcut iskelet kadroyu bozmak istemiyoruz'

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu üyeleri, basinla bir araya geldi.

Holiday Inn Otel'de gerçeklestirilen basinla tanisma etkinligine yönetim kurulu üyeleri Hakan Bilgin, Gökalp Üstün, Kamil Karip ile MKE Ankaragücü Kulübü Baskani Faruk Koca'nin danismani Recep Poyraz katildi.

Genel sayman ve baskan yardimcisi Hakan Bilgin, görev dagilimi yapildiktan sonra ihtar çeken futbolcularla görüsmeye basladiklarini belirterek, "Ankaragücü'nün mevcut iskeletini bozmamak adina tüm futbolcularin alacaklarini sirayla yatiriyoruz. Bazi futbolcular dogal olarak Süper Lig'de oynamak istiyor. Biz kendileriyle çalismak istiyoruz. Çünkü hedefimiz tekrar Süper Lig'e dönmek. Bu dogrultuda mevcut iskelet kadroyu bozmak istemiyoruz. Biz de dogal olarak onlarin bütün alacaklarini hizli bir sekilde yatirdik." ifadelerini kullandi.

- "Borven'in kalmasi için bütün sartlari sagliyoruz"

Baskent ekibinin yeni sezon hazirliklarina dün basladigini hatirlatan Bilgin, söyle konustu:

"Transfer yasagini adim adim bitiriyoruz. Planlar dogrultusunda devam ediyor. Onunla alakali bir sikinti olacagini düsünmüyorum. Eksik noktalar için gerekli oyuncularin görüsmeleri yapiliyor. Özellikle gol ve kanat bölgeleri için görüsmeler devam ediyor. Torgeir Borven'in de ücretini yatirdik. Takimda kalmasi için bütün sartlari sagliyoruz. Tabii takim bir alt lige düstügü için Borven de ister istemez Süper Lig'de bazi görüsmeler yapiyor. Bu görüsmeler dogrultusunda kendisi gitmek gibi bir düsünce içinde olsa da biz takim iskeletini bozmamayi düsünüyoruz. TFF 1. Lig'de üç Ankara takimi var. Gönlümüz istiyor ki üçü birden Süper Lig'e çiksin."

Basin sözcüsü Gökalp Üstün ise "Insallah bu sezonu basarili bir sekilde geçirecegiz. Kulübü Süper Lig'e tasirken, fütursuzca borçlanarak bu isi yapmayacagiz. Kendi sirketlerimizi nasil yönetiyorsak kulübü de o sekilde yönetmek durumundayiz. Kurumsallik da bunu gerektiriyor. Kulübün yaratacagi kaynaklar, sponsorluklar önemli." degerlendirmesinde bulundu.

Kamil Karip ve Recep Poyraz da MKE Ankaragücü'nü basariya tasimak için hep birlikte çalistiklarini ifade etti.

Kaynak: AA