Karsli Judocular Milli Takim Seçmeleri Katilacak

Türkiye Judo Federasyon’unca, Ankara’da düzenlenecek olan genç ve ümit milli takim seçme müsabakalarina Kars’tan 6 sporcu katilacak.

Hazirliklarini Judo Kars Il Temsilcisi ve Milli Takim Antrenörü Yasin Yesiltepe nezaretinde Gençlik Merkezi Salonu’nda tamamlayan Karsli judocular seçmelere katilmak üzere Ankara’ya hareket edecek.

Türkiye Judo Federasyonu tarafindan Federasyon Merkez Binasi Spor Salonu’nda genç milli takim seçmeleri 29-30 Haziran, ümit milli takim seçmeleri ise 1-3 Temmuz tarihlerinde arasinda yapilacak. Milli takim seçmelerine Tuanna Çinarli 48 kg., Ilayda Çinarli 52 kg., Elif Aysima Kaya 63 kg. Murat Efe Coskun 66 kg., Muhammet Emin Gökhan 66 kg. ve Muhammed Bayrak 81 kg.’de katlarak Kars’i temsil edecek.

Judo Kars Il Temsilcisi ve Milli Takim Antrenörü Yasin Yesiltepe, “Serhat sehri Kars’i temsilen 6 sporcu ile katilacagiz. Sporcularimizin bazilari zaten milli takimda sehrimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Sporcularimizin yetismesinde bizlere desteklerini esirgemeyen Kars Spor Il Müdürümüz Nedim Aslan ve Kars Spor Hizmetleri Müdürümüz Ömer Saltik’a çok tesekkür ediyoruz. Müsabakalardan madalyalar ile dönmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA