Izmir Büyüksehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi'nin Sampiyonluga Inanci Tam

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde mücadele edecek Izmir Büyüksehir Belediyespor'un kulüp baskani Ersan Odaman, ligde sampiyonluga ulasacaklarina inandigini belirtti.



Izmir Büyüksehir Belediyespor'dan yapilan açiklamada, normal sezonu lider tamamladiktan sonra play-off çeyrek finalinde Balikesir Büyüksehir Belediyespor'u, yari finalde Galatasaray'i saf disi birakan mavi-beyazli ekibin finale yükseldigi hatirlatildi.

Finalde Besiktas HDI Sigorta-1907 Fenerbahçe eslesmenin galibiyle karsilasacak Izmir temsilcisi, kazanilmis 2 maç üzerinden oynanacak final serisinde ilk karsilasmasini yarin Yalova 90. Yil Spor Salonu'nda oynayacak. Final serisinin ikinci maçi 28 Haziran Pazartesi, gerekirse üçüncü ve son karsilasma ise 29 Haziran Sali günü yapilacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Izmir Büyüksehir Belediyespor Kulübü Baskani Ersan Odaman, 2019'da son topta kaybettikleri sampiyonlugu bu kez kazanmak ve 17 yil aradan sonra Süper Lig'de bir kupa daha almak istediklerini kaydetti.

Engelli branslarina çok önem verdiklerini aktaran Odaman, "Türkiye'de en fazla engelli bransina ve sporcusuna sahip kulüp konumundayiz. Geçen hafta ampute futbol takimimiz Pendik Belediyespor'u 2-0 yenerek Süper Lig'i üçüncü bitirdi. Tekerlekli sandalye basketbol takimimizin da sampiyonluk kupasini alacagina inaniyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA