Galip Sakder, Bursaspor Divan Kurulu Baskanligi'na Aday Oldugunu Açikladi

Galip Sakder, Bursaspor’da 1 Temmuz’da yapilacak olan Divan Baskanlik Kurulu Olagan Seçimli Genel Kurulu’nda baskanliga aday oldugunu açikladi. Sakder, “Hayal üretmek, hayal satmak yerine her zaman gerçekleri düstur olarak kabul edip, bir Bursasporluya yakisir bir sekilde görevimizi yapmak her seyin üzerinde olacaktir” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da Divan Baskanlik Kurulu Olagan Seçimli Genel Kurulu heyecani yasaniyor. 1 Temmuz’da Bursa Büyüksehir Belediye Stadyumu’nda gerçeklesecek olan seçim öncesi Galip Sakder, Divan Baskanligi’na aday oldugunu açikladi.

Sakder, yaptigi basin toplantisinda su ifadeleri kullandi: “58 yillik geçmisi ile dev bir çinar olan Bursaspor Kulübümüzün en üst organi olan Divan Kurulu’nun görevleri, yetkileri ve çalisma sekilleri mevcut tüzügümüzde net bir sekilde ifade edilmektedir. Hiçbir Bursasporlunun içine sindiremedigi ve kabullenemedigi bugünkü durumdan Kulübümüzü tüm Bursa’nin el ele vererek layik oldugu yere tekrar çikarmak en büyük görevimiz olmalidir” ifadelerini kullandi.

“Mevcut yönetim ile çok siki is birligi içinde olacagiz”

Divan kurulu üyelerinin kendilerini seçmeleri durumunda herkesin fikrine önem vereceklerini söyleyen Sakder, “Her üyemizin görüs ve düsünceleri bizim için son derece kiymetlidir. Mevcut Yönetim Kurullari ile çok siki is birligi içinde olarak Bursaspor’un yararina olabilecek her türlü yardimi önerme ve takip etmeyi sürdürme çabasi içinde olacagiz. Tüzügümüzün emrettigi tüm görevleri de eksiksiz olarak yerine getirmeye çalisacagiz” seklinde konustu.

Sakder, “Hayal üretmek, hayal satmak yerine her zaman gerçekleri düstur olarak kabul edip, bir Bursasporluya yakisir bir sekilde görevimizi yapmak her seyin üzerinde olacaktir. Persembe günü gerçeklestirilecek olan Genel Kurulun demokratik bir ortamda, Bursaspor Kulübü’ne yakisir bir sekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Galip Sakder’in listesi su sekilde;

(Asil Üyeler): Levent Batur, Haluk Hisimcil, Mehmet Toplan, Yücel Akgün

(Yedek Üyeler): Yüksel Türker, Seyfullah Yildiz, Mehmet Dursun, Ömer Cihan, Feridun Özkaya

Kaynak: İHA