Erol Bedir Açiklamasi 'Yeni Yönetime Basarilar Diliyorum'

Kayserispor’un eski Baskani Erol Bedir, Kayserispor’un olagan gelen kuruluna gönderdigi mesajda, “Icraati kolaylastirmayan veya basariya katkisi olmayan anlamsiz polemiklerin ne takimimiza, ne de yönetime bir faydasi olmadiginin anlasildigina inaniyorum. Yeni yönetime basarilar diliyorum” dedi.

Kayserispor’un eski Kulüp Baskani Erol Bedir, sehir disinda oldugu için Kayserispor’un genel kuruluna katilamadi. Kayserispor Genel Kurulu Divan Baskanligina bir mesaj gönderen Bedir, kurulda seçilecek yeni yönetimi tebrik etti.

Bedir, mesajinda sunlari söyledi:

Kayserispor Kulübümüzün nazik davetine ragmen, sehir disinda oldugumdan dolayi, hepimizin ortak sevdasi olan Kayserispor’umuzun genel kuruluna istirak edemedim. Üzgünüm. Bu mesajla da olsa; önceki yönetime gayretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetimin; birlik-beraberlik adina, sportif basari adina, kulübümüzün gelecegi adina olumlu icraatlar yapmalarini diliyorum. Önceki görev dönemlerinde yapmis olduklari olumlu-olumsuz icraatlarini ciddi sekilde masaya yatirip pozitif olanlarini daha öne çikarmak suretiyle, bir tane daha olmayan Kayserispor’umuzun eski-yeni idarecileri, taraftarlari ve ilgili kurumlari ile; velhasil sehrin tamami ile bütünlesmesini saglamak için ellerinden geleni yapmalarini arzu ediyorum. Icraati kolaylastirmayan veya basariya katkisi olmayan anlamsiz polemiklerin ne takimimiza, ne de yönetime bir faydasi olmadiginin anlasildigina inaniyorum. Bu vesileyle, Kayserispor’umuzun yeni baskan (tek aday oldugu için Sayin Berna Gözbasi’na) ve yönetimine basarilar diliyorum. Ilgili her sahis ve kurumun Kayserispor’umuza yardimci olmasi gerektigine inanan bir kisi olarak bende elimden gelen her türlü destegi esirgemeyecegimi beyan ediyorum. Degerli Divani, Sayin Genel Kurul üyelerimizi, basta Kapali Kale olmak üzere cefakar taraftarimizi, basin mensuplarini ve hazirunun tamamini saygi ve sevgiyle selamliyor, Genel kurulun Türk futbolu ve Kayserispor’umuz için hayirli olmasini diliyorum.”

Kaynak: İHA