Elit Masterlar Kdz. Eregli'de

Zonguldak’in Eregli Ilçe Belediye Baskani Halil Posbiyik, gösteri maçi için Kdz. Eregli’ye gelen Elit Master çatisi altindaki Besiktas Master takimi ile Bati Karadeniz Bölge Karmasi, Karabük, Alapli, Hendek ve Kdz. Eregli takimlarini misafir etti.

Gösteri maçi için Kdz. Eregli’ye gelen Elit Master çatisi altindaki Besiktas Master takimi ile Bati Karadeniz bölge Karmasi, Karabük, Alapli, Hendek ve Eregli takimlari kent protokolü ile Halk Kafe’de kahvaltida bir araya geldi.

Kdz. Eregli kaymakami Ismail Çorumluoglu, Karadeniz Bölge Komutani Tugamiral Taner Gün, Bayburt Cumhuriyet Bassavciligi’na atanan Hüzeyfe Yücedag ile sporculari agirlayan Baskan Posbiyik, degisik kentlerden gelen sporculari Eregli’de görmekten büyük mutluluk duydugunu ifade etti.

Kaymakam Ismail Çorumluoglu yaptigi konusmada, 10 yila yakin futbol oynadigini belirterek “Sizleri kentimizde agirlamaktan ve büyük mutluluk duyuyoruz. Kentimizde görev yaptigim süre içerisinde amatör spora kulüplerimize elimizden gelen katkiyi göstermeye çalistik.”dedi.

Baskan Posbiyik ise, “Degisik sehirlerden kentimize gelen sizin gibi degerli sporculari agirlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepiniz hos geldiniz. Her zaman gelen konuklara söyledigim bir sey var. Denizin mavisi, Ormanin yesili, Günesin sarisinin orijinal renkleri dünyada sadece Karadeniz Eregli’sinde vardir. Karadeniz Eregli’yi görmeden ölmek öbür dünyaya eksik gitmek demektir. Çok sanslisiniz eksikliginizi giderdiniz. Size spor hayatinizda ve yaptiginiz turnuvalarda basarilar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

“Eregli Belediyespor, 8 ayri bransta gençlere hizmet veriyor”

Baskan Posbiyik, “Belediye ile birlikte, Belediyespor Kulübü Baskanligi’ni da yapiyorum. Biz sadece bir futbol takimi degiliz; Içinde Kadin Futbol takimini da barindiran, erkek futbol takimi, boks, basketbol, voleybol, hentbol gibi toplam 8 bransta yüzlerce sporcumuz var. Kadin Futbol takimimizdan çok sayida futbolcumuz milli takima davet edildi. Bu dönem yine 4 tane kizimiz milli takima çagirilacak. Bununla mutluluk ve gurur duyuyorum.” dedi.

Organizasyon ekibi tarafindan protokol üyelerine Besiktas formasi ve plaket takdim edilerek hatira fotografi çektirildi.

Kaynak: İHA