Denizli'de Spor Kurslari 20 Bransta Kaldigi Yerden Basliyor

Denizli Büyüksehir Belediyesinin pandemi tedbirleri nedeniyle ara verdigi spor kurslari 06 Temmuz’da yeniden baslayacak. 20 farkli bransta verilecek spor kurs kayitlari 28 Haziran 2021 Pazartesi’den itibaren denizli.bel.tr internet adresinden online yapilmaya baslanacak.



Denizli Büyüksehir Belediyesi korona virüs tedbirleri dolayisiyla ara verdigi spor kurslarina 06 Temmuz 2021’den itibaren yeniden baslanacak. Bu kapsamda atletizm, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güres, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, taekwondo, tenis, voleybol, yoga, yüzme ve zumba olmak üzere 20 farkli spor bransinda kurs verilecek. 28 Haziran 2021 Pazartesi gününden itibaren baslayacak kurs kayitlari Denizli Büyüksehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr’den "Spor merkezi online basvuru formu" doldurularak yapilacak. Pandemi tedbirleri dolayisiyla kurslara belirli sayida kursiyer alinacak.

"Saglikli bir nesil için spor vazgeçilmezdir"

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, salgin nedeniyle ara verdikleri spor kurslarinin pandemi kurallari çerçevesinde yeniden baslayacagini müjdeledi. Vücut bagisikliginin daha da güçlenmesi için sporun ihmal edilmemesi gerektigini vurgulayan Baskan Zolan; "Saglikli bir nesil için spor vazgeçilmezdir. Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarimiza istedigi bransta spor yapma imkani sunmak için gayret etmeye devam ediyoruz" dedi.

Herkesin kurslara gelirken maske, mesafe ve hijyen kurallarina dikkat etmesi gerektigini kaydeden Baskan Zolan, kurslarda her türlü salgin tedbirinin alinacagini belirterek, "Kurslarimiza katilan tüm vatandaslarimiza simdiden basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA