Ayhan Özhan Güven Tazeledi

SINOP – Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olagan Genel Kurulu’nda mevcut baskan Ayhan Özhan güven tazeledi.

Sporcu Egitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapilan kongrede Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyeleri 2006 yilindan beri baskanlik görevini üstlenen ve ayni zamanda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayhan Özhan’a ‘devam’ dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde güven tazeleyen Özhan tekrar 3 yil da görevi yürütecek.

Yeni dönemde yapacagi çalismalara iliskin konusan Ayhan Özhan, “Pandemi sürecinden geçtigimiz su günlerde bildiginiz gibi 1.5 yildir amatör spor kulüpleri müsabakalari oynanmadi. Son dönemde bir tek BAL Ligi maçlarimiz oynandi. Bu dönemde tüm spor camiasi kendini boslukta hissetti. Bununla birlikte tabi biz durmadik ve çalismalarimizi hareketlendirmeye çalistik. Tüm kulüplerimizle görüs alisverisinde bulunduk. Yeni çikacak kulüpler yasasi ile ilgili istisare yaptik. Amatör spor kulüplerimizin yeni dönemde isleyisi ile ilgili kaynak saglama noktasinda çesitli hedeflerimiz ve taleplerimiz gündeme geldi. Bununla ilgili öncelikle yapacagimiz is tüm il ve ilçe belediye baskanlarimiz, valimiz ve siyasilerimiz nezdinde bu konulari dile getirmek ve sonuç almak üzerine olacak. Yeni dönemde Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2023 vizyonu diyor, biz de 2023 vizyonuna Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak hazirlanacagiz. Çok güzel hedefler koyduk. Hep beraber bunlari gerçeklestirmek yolunda çaba harcayacagiz” dedi.

Özhan’in yönetim kurulu ise Önder Serdar Öztürk, Kenan Aral, Okan Erbul, Nurettin Karakurt, Mustafa Hakan Tanyeri, Timur Sirt, Kandemir Sarisoy ve Ahmet Mor’dan olustu.

Kaynak: İHA