Ankara Keçiörengücü'nün Bolu Kampi Basladi

TFF 1. Lig takimlarindan Ankara Keçiörengücü yeni sezon hazirliklari kapsaminda Bolu’da kampa basladi. Teknik Direktör Ilker Püren, "Heyecanimizi ligin tamamina yayacak bir konsantrasyon seviyesine ulasmak için son derece planli ve ciddi bir hazirlik dönemine girdik" dedi.

TFF 1. Lig takimlarindan Ankara Keçiörengücü, yeni sezon hazirliklari kapsaminda Bolu’nun Gerede ilçesinde kampa basladi.

Teknik direktör Ilker Püren yönetiminde günde çift antrenmanla teknik ve taktik çalismalar yapacak olan ekip, 13 Agustos’a kadar Gerede’de hazirliklarini sürdürecek. Bugün ilk antrenmanlarini gerçeklestiren Ankara Keçiörengücü’nde teknik direktör Ilker Püren, "Bugün çalismalarimizin ilk günü. Heyecanliyiz. Geçtigimiz sezonun bence çok iyi degerlendirdik. Hedefi son anda kaçirdik ama oyunsal olarak insanlari doyurduk diye düsünüyorum. Hem yarisirken hem de genç futbolcularimizin performansi ve uzun süre bu kulübe hizmet edecek olmasi büyük bir sansti diye düsünüyorum. Baslangiç itibariyle bu heyecanimizi ligin tamamina yayacak bir konsantrasyon seviyesine ulasmak için son derece planli ve ciddi bir hazirlik döneminin içine girdik. Beni sevindiren kurumsal bir kulüp yapisi içerisinde sadece futbolun konusuldugu, futbola odaklandigimiz bir ortamda çalisiyoruz. Bu çalisma ortami da bizim basarimizin baslica sebeplerinden bir tanesi. Insallah bu sene de sadece futbola odaklandigimiz, futbol konustugumuz, oyuncularin sadece taktiksel davranislar ve antrenman ciddiyetine odaklandigi bir yil olur. Kadromuzun geneline yakinini korudugumuz ve ayni teknik ekiple ikinci sene devam edilen bir yapi. Bunun çok büyük avantajlari var. Bu avantajlari bu sene sahaya daha fazla yansitacagimizi düsünüyorum" seklinde konustu.



"Transferde aceleci degiliz"

Transfer çalismalari hakkinda konusan Püren, "Transferlerde aceleci degiliz. Çünkü 1-2 mevki transfer yapip transferimizi kapatacagiz. Keçiörengücü kulübü genç oyunculari firsat buldugu ve bizlerin de onlara deger verdigi bir yapi içerisinde. O yüzden alt liglerden aldigimiz, altyapidan transfer ettigimiz oyuncularin performansini merakla bekliyorum. Eger onlardan bir parça isik görürsem belki yapacagim transferleri erteleyip onlar üzerinden önümüzdeki sezonu götürebilirim diye düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA