Aliagaspor FK, Güzelhisar Tesislerinde Bir Araya Geldi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nde, 27 Haziran Pazar günü deplasmanda grubun son maçi Çigli Belediye Spor ile karsilasacak olan Aliagaspor FK, yemekte bir araya geldi. Programa katilan Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, birlik ve beraberligin basariyi getirecegini ifade ederek, bu yil profesyonel lige çikacaklarina inandigini söyledi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nde mücadele eden Aliagaspor FK, grubun son maçinda Çigli Belediye Spor ile karsilasacak. 27 Haziran Pazar günü yapilacak deplasman maçi öncesi takim yemekte bir araya geldi. Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde gerçeklesen programa; Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, belediye baskan yardimcilari, Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, futbolcular, yöneticiler, teknik kadro, Aliagaspor FK’ya gönül vermis taraftarlar katildi.



"Tüm destegimizle tribünde olacagiz"

Programda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, "Profesyonel lig yolunda geriye sadece dört maçimiz kaldi. Pazar günü Çigli Spor ile grubun son maçini oynayacagiz. Tribündeki yerimizi alarak tüm destegimizle futbolcu arkadaslarimizin yaninda olacagiz. Maç sonunda galip gelerek Aliaga’ya dönecegimize inaniyorum. Tüm futbolcularimiza yürekten güveniyorum" dedi.

Profesyonel lig çalismalarina basladiklarini da ifade eden Baskan Serkan Acar, "Basariya ulasacagimiza olan inancimizdan dolayi profesyonel lig için birtakim hazirliklar içerisindeyiz. Bir yandan yeni stadimizin bir yandan da kamp yeri hazirligimizi yapiyoruz. Güzel bir kulüp binasi hazirligimiz var. Bu yil hep birlikte basari elde ederek önümüzdeki yil da daha iyi yerlere gelecegiz" dedi.

Kaynak: İHA