TÜFAD Yönetiminden Mutlu Önal'a Ziyaret

9 Haziran’da yapilan genel kurul ile göreve gelen Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi (TÜFAD) Kayseri Sube yönetimi, ASKF Baskani Mutlu Önal’i ziyaret ederek istisarelerde bulundu.

Ziyarete TÜFAD Kayseri Sube Baskani Osman Yozgat, Ikinci Baskanlar AhmetYildiz ve Serdar Sucan’in yani sira yönetim kurulu üyeleri katildi.

ASKF Baskani Mutlu Önal, ziyaretten duydugu memnuniyetini dile getirirken, ASKF ile TÜFAD’in isbirligi içerisinde Kayseri sporunu daha iyi noktalara getirmek için önemli çalismalara imza atacagina inandigini söyledi.

TÜFAD Baskani Osman Yozgat ise spor konusunda hem ASKF’nin hem de TÜFAD’in yeni yönetimleri ile isbirligi içerisinde önemli egitim faaliyetleri gerçeklestirecegini ve kurumlar arasi diyalogun üst seviyede olacagini söyledi.

Yozgat, “ASKF Baskani Mutlu Önal’a basarilar diliyoruz. Önemli islere imza atacagindan kuskumuz yok. Bizlerde her zaman kendisi ile isbirligine açik oldugumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

Ziyaret sonrasi Mutlu Önal, Sümer Tesisleri’nde yapilan bakim ve onarim çalismalarini TÜFAD yönetimine göstererek bilgi verdi. OsmanYozgat ise Mutlu Önal’a nostaljik A Milli Futbol takiminin formasini hediye etti.

Kaynak: İHA