Samsunspor'da Kulüp Baskanligina Yeniden Yüksel Yildirim Seçildi

Samsunspor Kulübü Dernegi Olagan Kongresi'nde Yüksel Yildirim, yeniden göreve seçildi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen kongreye tek liste halinde giren Yildirim, kullanilan oylarin tamamini alarak yeniden baskanliga getirildi.

Yönetim kurulunda ise Savas Boyar, Fuat Katirci, Onur Biyikli, Vennas Akyol Haznedar, Kaya Asçi, Zafer Erdogan, Melis Kalkavan Erdogan, Arzu Uslu, Ali Asal, Murat Alanyurt, Ender Gür ve Rifat Yilmaz yer aldi.

Yildirim, seçimin ardindan yaptigi konusmada, Samsun’da sadece futbol degil, dernek bünyesinde 6 farkli bransta faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Bu dallarda basari saglamamiz biraz zaman alacak. Herkes beni zengin görüyor. Ben Futbol AS için bir kurus para istemiyorum. Dernege sahip çikilmasi gerektigini söylüyorum. Kimse para vermiyor, Yüksel Yildirim cebinden veriyor. Ver ver, nereye kadar? Bu isler böyle gitmez. Onun için sizden ricam kulübe, dernege sahip çikin. Yarin bugün ben burada olmayabilirim. Çok kötü bir Kovid-19 süreci geçirdim. Ölümden döndüm. Bu dernegin sahipsiz kalmamasi gerekiyor. Benim gibi bir zengin gelmeyebilir ama bir cesur yürek gelir siz de bunu desteklemek zorundasiniz." ifadelerini kullandi.

Samsunspor'un Süper Lig'e yükselememesi nedeniyle üzüntü yasadiklarini dile getiren Yildirim, gelecek sezon da sampiyonluga oynayan genç bir takim kuracaklarini kaydetti.

Öte yandan genel kurulda eski Samsunspor Kulübü Baskani Ismail Uyanik ile Yildirim arasinda kisa bir tartisma yasandi.

Kongreye AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktas, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancioglu, Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ile kamu kurum ve kuruluslarin temsilcileri, delegeler ve taraftarlar katildi.

Kaynak: AA