Grekoromen Güres Milli Takimi Bolu'da Ikinci Etap Kampina Basladi

Teknik direktör Salih Bora: 'Artik olimpiyati bekliyoruz. Oradan altin madalya ile dönmeyi hedefliyoruz'

Japonya'da 23 Temmuz-8 Agustos tarihlerinde gerçeklestirilecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarinda Türkiye'yi temsil edecek Grekoromen Güres Milli Takimi sporculari Riza Kayaalp, Cenk Ildem ve Kerim Kamal ikinci etap kamp çalismasini Bolu Aladag'da sürdürüyor.

Kuvvet ve kondisyon kamplarini Bolu Dagi'ndaki bir otelde tamamlayan milli güresçiler, minder çalismasi ile daha çok teknik ve taktik agirlikli geçecek kamp için Aladag'da toplandi.

Dün kampa giren milli güresçiler bugün ilk antrenmanlarini gerçeklestirdi.

AA muhabirine kamp hakkinda degerlendirmelerde bulunan milli takim teknik direktörü Salih Bora, olimpiyat öncesinde ilk etap kampini tamamladiktan sonra Aladag'da yeniden bir araya geldiklerini ve 7 Temmuz'a kadar burada olacaklarini söyledi.

Olimpiyatlara artik sayili günler kaldigini animsatan Bora, "Bu kampimizda form çalismalari yapiyoruz. Çocuklarin durumu iyi herhangi bir sakatligimiz yok. Memleketimizi en iyi sekilde temsil edip madalyalar kazanacagimiza da inaniyoruz." dedi.

Bora, ikinci etap kampin daha çok minder agirlikli olacagini da dile getirerek, sunlari kaydetti:

"Minder çalismalarina daha fazla agirlik veriyoruz. Kamp ortamimiz da güzel. Dinlenmek için müsait. Sartlarimiz da güzel biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz. Artik olimpiyati bekliyoruz. Oradan altin madalya ile dönmeyi hedefliyoruz."

Kaynak: AA