Galatasaray Kulübü Baskani Burak Elmas'tan Transfer Açiklamasi Açiklamasi

'Bu sene ve önümüzdeki senelerin transfer planlarini da hocamizla görüsmeye basladik. Bu süreç hizli bir süreçtir. Hocamizla her gün görüserek, birçok opsiyonu degerlendirerek devam edecegiz'

Galatasaray Kulübü Baskani Burak Elmas, yeni sezon için yapilan transfer çalismalarina deginerek, "Bu sene ve önümüzdeki senelerin transfer planlarini da hocamizla görüsmeye basladik. Bu süreç hizli bir süreçtir. Hocamizla her gün görüserek, birçok opsiyonu degerlendirerek devam edecegiz." dedi.

Anitkabir'i ziyaretinden sonra basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Burak Elmas, teknik direktörleri Fatih Terim'le sürekli görüsme halinde olduklarini söyledi.

Terim'le birçok konu konustuklarini vurgulayan Elmas, sunlari kaydetti:

"Futbol stratejimiz var, Galatasaray'in gelecekteki futbol sistemini kurmak üzere. Hocamizla bu fikri uygulamaya geçirecegiz. Önümüzdeki 20-25 sene hiç bozmadan uygulayacagimiz bir Galatasaray sistemi için yola çikiyoruz. Bu sene ve önümüzdeki senelerin transfer planlarini da hocamizla görüsmeye basladik. Bu süreç hizli bir süreçtir. Hocamizla her gün görüserek, birçok opsiyonu degerlendirerek devam edecegiz."

Göreve geldiklerinde birçok sorunla karsilastiklarini anlatan Elmas, "Onlari çözmeye çalisiyoruz. Hem transfer yapabilmek hem de UEFA'da borçsuz yazisini alabilmek için maalesef çok ciddi büyük bir rakam var. Bunu da önümüzdeki günlerde halledecegiz. Hem önümüzdeki PSV maçina hem de lige hizli bir sekilde hazirlanacagiz." ifadelerini kullandi.

Burak Elmas, "Mali tablo beklediginizden kötü mü çikti?" sorusuna ise "Yorum yapmak istemem. Biz buraya sikayet etmeye degil çözüm üretmeye geldik. Biz Galatasaray'i birlestirmek istiyoruz. Burada sikayet edip insanlari kirmaktansa sorunlari tespit etmenin ve çözmenin Galatasaray'in gelecegi için daha yararli oldugunu düsünüyoruz." cevabini verdi.

Kaynak: AA