Bakan Kasapoglu, Milletler Ligi'nde Üçüncü Olan Filenin Sultanlari'ni Tebrik Etti

Bakan Kasapoglu, A Milli Kadin Voleybol Takimi’nda, kaptan Eda Erdem Dündar ve Milli Takim Menajeri Pelin Çelik’i telefonla aradi.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, FIVB Milletler Ligi Dörtlü Finali'nde Japonya'yi 3-0 yenerek bronz madalya alan A Milli Kadin Voleybol Takimi’nda, kaptan Eda Erdem Dündar ve Milli Takim Menajeri Pelin Çelik’i telefonla arayarak tebrik etti.

Organizasyonda gösterdikleri basarili performanstan dolayi milli voleybolculari kutlayan bakan Kasapoglu, Filenin Sultanlari’nin Tokyo 2020 öncesinde önemli bir basariya imza attigini kaydetti.

Bakan Kasapoglu, Filenin Sultanlari için ayrica tebrik mesaji da yayimladi.

Italya’da düzenlenen organizasyonda bronz madalya kazanan milli takimi kutlayan Kasapoglu, mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Kadin Voleybol Takimimizi gönülden kutluyorum. Organizasyon boyunca etkili bir performans ortaya koyan Milli voleybolcularimiz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari’na da ne kadar hazir olduklarini herkese gösterdi. Milli Takimimizi FIVB Milletler Ligi Dörtlü Finali'nde elde ettigi dereceden dolayi tebrik ediyor, bu degerli basarida emegi geçenlere sükranlarimi sunuyorum.”

Kaynak: AA