Antalyaspor'dan 2 Yeni Transfer

Antalyaspor, Akhisarspor’un defans oyuncusu 20 yasindaki Dogukan Nelik ve Almanya’nin VfB Lübeck takimi orta saha oyuncusu 23 yasindaki Ersin Zehir ile 5 yillik sözlesme imzaladi. Ersin Zehir, Antalyaspor’u genç oyunculara sans verdigi için seçtigini belirtirken, Dogukan Nelik ise Antalyaspor’a geldigi için mutlu oldugunu belirtti.

Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon öncesi 2 futbolcuyu daha kadrosuna katti. Antalyaspor yönetimi Akhisarspor’un defans oyuncusu 20 yasindaki Dogukan Nelik ve Almanya’nin VfB Lübeck takimindan orta saha oyuncusu 23 yasindaki Ersin Zehir ile 5 yil süreli sözlesme imzaladi. Iki futbolcu için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Törene Antalyaspor Altyapi Futbol Subesi Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Sezer, Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Feyzan Dogu ve iki futbolcu katildi.

Imza töreninde konusan Sezer, “Iki degerli sporcu ile anlastik. Bizim için çok degerliler. Bizi tercih ettikleri için tesekkür ederiz. Bizlere çok deger katacaklarini düsünüyoruz. Kendilerinden çok memnunuz. Her iki oyuncumuz ile 5 yillik sözlesme imzaladik. Bizim daha iyi yerlere gelmemizi saglayacaklarini düsünüyorum” açiklamasini yapti.

Ersin Zehir, “Antalyaspor’u genç oyunculara sans verdigi için seçtim. Umarim burada basarili olurum. Takim arkadaslarimi tanimak için çok heyecanliyim” dedi.

Dogukan Nelik de, ”Buraya geldigim için çok mutlu ve gururluyum. Buraya gelmek çok önemlidir. Burada kalici olmak daha da önemlidir. Ben de bunu basarmak için çok çalisacagim. Buraya geldigim için çok mutluyum” ifadelerini kullandi.

Açiklamalarin ardindan her iki futbolcu ile 5 yillik sözlesme imzalandi.

Kaynak: İHA