Altindag'da Spor Dolu Yaz Tatili Basladi

Futbol, voleybol ve basketbol branslarina yogun ilgi gösteren Altindagli gençler için yaz tatili spor etkinlikleriyle dolu geçecek.

Her yaz Altindagli gençlerin büyük ilgi gösterdigi Yaz Spor Okullari kapilarini açti. Ilk olarak Karapürçek Mahallesi Piri Reis ve Sezai Karakoç Gençlik Merkezlerinde açilan Yaz Spor Okulu, Temmuz ayinda diger merkezlerde de Altindagli çocuklari sporla bulusturacak. Futbol, basketbol ve voleybol branslarinin büyük ilgi gördügü Yaz Spor Okulu’nda, hentbol, okçuluk, yüzme, karate gibi branslarda da kurslarin açilmasi planlaniyor.

“Her tür imkani sagliyor, hiçbir detayi gözlerden kaçirmiyoruz”

Altindag Belediyesi’ne bagli yaz okullarinda gençler ve çocuklarin tatillerini kültür, sanat ve sporla dopdolu geçirmesi için ne gerekiyorsa yaptiklarini vurgulayan Altindag Belediye Baskani Asim Balci, “Yaz okullarimizdan her yil binlerce ögrenci faydalaniyor. Altindagli çocuklarimizin yaz tatillerini verimli bir sekilde geçirmesi için her tür imkani sagliyor, hiçbir detayi gözlerden kaçirmiyoruz. Ilk olarak Karapürçek’teki 2 gençlik merkezimizde futbol, basketbol ve voleybol kurslarimizi baslattik. Kurslara büyük ilgi gösterildi. Önümüzdeki haftalarda diger merkezlerimizde, baska branslarda spor kurslarini da devreye sokacagiz insallah. Sadece Altindag’in degil, ülkemizin gelecegi için de çocuklarimizi sporla bulusturuyoruz. Kurslarimizda egitimcilerimiz tarafindan yetenekli çocuklari belirleyerek, dogru yerlere yönlendiriyoruz. Yaz tatillerini verimli bir sekilde geçiren çocuklarimizin egitim hayatinda da basarili oldugunu gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA