Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu Baskani Kihtir'den Vali Gürel'e Ziyaret

Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu Baskani Yakup Ümit Kihtir, Vali Fuat Gürel'i makaminda ziyaret etti.

Valilikten yapilan açiklamaya göre, Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu tarafindan düzenlenen etkinlik, sampiyona ve turnuvalar hakkinda Vali Gürel'e bilgi veren Kihtir, federasyon olarak Hentbol Kadinlar Türkiye Sampiyonasi, Isitme Engelliler Erkekler Basketbol 1. Ligi ve Kadinlar Türkiye Sampiyonasi ile Voleybol (kadin-erkek) Türkiye Sampiyonasini Karabük'te gerçeklestirdiklerini belirtti.

Isitme Engelliler Futbol Süper Lig'de final maçinin yarin Karabük'te yapilacagini aktaran Kihtir, Karabük'te oynanan müsabakalar süresince federasyon üyelerine, sporcular ve teknik heyetlere gösterilen misafirperverlik için Gürel'e tesekkür ederek, "Fuat Gürel" yazili milli takim formasi takdim etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Gürel de isitme engelli sporcularin basarisinin gurur verici oldugunu ifade etti.

Ziyarette, Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu As Baskani Serhat Öztürk, Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu Futbol Milli Takimlar Teknik Direktörü Ramazan Karacif, baskan danismani Umut Tufan, Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven, organizasyon komitesi üyeleri Bülent Ersöz ve Gökhan Berat da yer aldi.

Kaynak: AA