Takimlar Yeni Sezona Bolu'da Hazirlanacak

Bolu, 2020-2021 sezonu öncesinde yerli ve yabanci takimlarin kamp merkezi haline gelmesiyle birlikte haziran ayi itibariyle kentte kampa girecek takimlar da belli oldu.

Türkiye’nin dogasi ve havasiyla özellikle futbol kulüplerinin yeni sezon öncesi kamp merkezi haline gelen Bolu, yerli ve yabanci çok sayida kulübü agirlayacak. Kampa girecek TFF ve Süper Lig takimlarinin belli oldugu Bolu’da, kent merkezi, Abant, Gerede ve Karacasu’da bulunan oteller takimlarin hazirliklarini sürdürecekleri sahalarda hazirliklarini tamamladi.

6’SI SÜPER LIG 16 TAKIM BOLU’YA GELIYOR

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Fatih Karagümrük, Adana Demirspor, Gaziantep FK, Basaksehir ve Yeni Malatyaspor ile TFF 1. Lig takimlarindan MKE Ankaragücü, Adanaspor, Royal Hastanesi Bandirmaspor, Bursaspor, Eyüpspor, Istanbulspor, Keçiörengücü, Kocaelispor, Samsunspor ve Tuzlaspor yeni sezon hazirliklarini Bolu’da sürdürecek.

GELIS TARIHLERI BELLI OLDU

Takimlarin Bolu’da girecekleri kamp tarihleri belli oldu. Haziran ayi itibariyle kente gelecek Süper Lig ekiplerinden Sivasspor 1 Temmuz, Fatih Karagümrük 2 Temmuz, Adana Demirspor 3 Temmuz, Gaziantep 5 Temmuz, Istanbul Basaksehir 7 Temmuz ve Yeni Malatyaspor 8 Temmuz’da çalismalara baslayacak. TFF 1. Lig takimlarindan ise, Keçiörengücü 26 Haziran, Eyüpspor ve Istanbulspor 28 Haziran, Tuzlaspor 5 Temmuz, Adanaspor ve Bandirmaspor 7 Temmuz, MKE Ankaragücü, Bursaspor ve Samsunspor 22 Temmuz, Kocaelispor 24 Temmuz’da kentte olacak.

“TAKIMLARIN ILGISI OLDUKÇA ÇOK”

Karacasu beldesinde bulunan bir otelin sahibi Halit Ergül, “Bolu yaz kamplari döneminde futbol kulüpleri tarafindan özellikle tercih edilen bir yer. Çünkü Isviçre gibi. Kisin nasil Antalya tercih ediliyorsa yazin da Bolu tercih ediliyor. Geçmis yillarda Bolu bölgesine ortalama 250 civarinda takim aliyorduk. Bu sene de ayin 1’inden itibaren biraz daha hareketlilik baslayacagini düsünüyorum. 250 olmasa da ona yakin bir sayiya ulasacagimizi düsünüyorum. Takimlarin ilgisi oldukça çok. Otellerimiz zaten güvenlik otel sertifikasi aldi. Hizmet vermeyi bekliyorlar” dedi.

(Faruk Çidem /IHA)

Kaynak: İHA