Sampiyon Güresçi Ödüllendirildi

Kemer’de düzenlenen 11-12-13 Yas Minikler Serbest Güres Türkiye Sampiyonasinda 44 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Salih Atici’yi kabul eden Kumluca Kaymakami Ugur Kolsuz, güresçiye çesitli hediyeler verdi.Kumluca Demirspor Kulübü güresçisi ve Kumluca Mimar Sinan ilkokulu 5 . Sinif ögrencisi Salih Atici, elde ettigi basaridan dolayi Temmuz ayinda gerçeklesecek olan Milli Takim Kamplarina çagirildi.

Güresçiye ziyarette hocasi Güres Antrenörü Özgür Altintas ve Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Erol Koca’da eslik etti. Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Ilçe Spor Müdürü Erol Koca, “Kumluca güresin her türlüsüne yatkin insanlarin yasadigi bir bölgedir. Kumluca’dan nasil Kirkpinar Baspehlivani çikmissa, minder güresinde de gelecegin Avrupa ve Dünya sampiyonlarini çikaracaktir. Güresçimize basarilarinin devamini dilerim” dedi.

Kaymakam Ugur Kolsuz ise “ Gençlerimizin spor, bilim ve kültür alaninda elde ettigi basarilar hepimizi sevindiriyor. Güresçimize basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA