Pamukkale Belediyespor Masa Tenisinde De Iddiali

Pamukkale Belediyespor’un aktif oldugu branslardan Masa Tenisi’nde sporcular 3. Lig için iddiali hazirlaniyor. Mavi-beyazli sporcular Kayseri’de yapilacak olan 3. Lig’e terfi maçlarindan mutlu dönmek istiyor.



Pamukkale Belediyesporlu masa tenisi sporculari 3. Lig yolunda. Masa Tenisi Federasyonu’nun 2021 yili faaliyet programinda yer alan Masa Tenisi 3. Lig’e Terfi Maçlari 28-30 Haziran 2021 tarihleri arasinda Kayseri’de yapilacak. Erkeklerde 57 kadinlarda da 24 takim 3. Lig’e çikabilmek için mücadele edecek. Pamukkale Belediyespor Masa Tenisi takimi kadinlar ve erkekler dalinda mücadele edecek. Mavi-beyazli takimi kadinlar kategorisinde Buse Elver, Nisanur Deral, Raziye Payat ve Sudenaz Gökdag temsil ederken, erkekler de Sedat Hiz, Hüseyin Batmaz ve Muzaffer Emir Ülgü yer alacak. Pamukkale Belediyesporlu masa tenisi kadin ve erkek takimlari kategorilerinde ilk 4 takim arasina girerek 2021-2022 sezonunda 3. Lig’de mücadele etme hakkini elde etmek için çalisacak. Çalismalarini yogun bir sekilde gerçeklestirilen sporcular Denizli’ye 3. Lig takimi olarak dönmek istiyor.

“Müsabakalarda sporcularimiza basarilar diliyorum”

Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Baskani ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, kulübün basarilarla adindan bahsettirmesinden dolayi mutlu olduklarini ifade ederek; “Tekerlekli Sandalye Basketbol takimimiz Yalova’da namaglup sampiyon olarak 2. Lig’e yükseldi. Halter de ise sporcumuz Türkiye Sampiyonu oldu. Masa tenisinde Pamukkale Belediyesi takimimiz Il Birincisi olma basarisini göstermisti. Simdi Pamukkale Belediyespor kadin ve erkek masa tenisi takimlarimiz 3. Lig’e çikmak için zorlu rakiplerle karsilasacak. Pamukkale’nin spor merkezi olmasi için bu tür sampiyonalar ve dereceleri önemsiyoruz. Kayseri’de yapilacak olan müsabakalarda sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA