Manisa FK, Bursa'ya Açildi

Ege Bölgesi’ne yayilarak yetenekli sporculari kulübe ve Türk futboluna kazandirmak isteyen Manisa Futbol Kulübü, Bursa’da açtigi Futbol Okulu ile Marmara Bölgesi’ne de adim atti.

Son dönemde akademisinden çikardigi ve Türk futboluna kazandirdigi isimlerle dikkat çeken Manisa Futbol Kulübü Futbol Okullari çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. 5-12 yas arasindaki sporcularin kayit yaptirabilecegi Futbol Okullari, Izmir ve Denizli’nin ardindan Bursa’da da okul açarak Marmara Bölgesi’ne adim atti. Bu kapsamda açilan Manisa FK Bursa Futbol Okulu, Sube Sorumlusu Ferhat Koyugölge yönetiminde çalismalarina baslayacak.

Nalbantlar: “Manisa FK Futbol Okullarimiza ilgi katlanarak artiyor”

Manisa FK Altyapi Sorumlusu Özcan Nalbantlar yönetiminde gerçeklesen toplantida Bursa’da faaliyete geçecek olan Futbol Okulu ile ilgili bilgilendirme yapildi. Son dönemde Futbol Okullarina ciddi anlamda ilgi oldugunu ifade eden Manisa FK Altyapi Sorumlusu Özcan Nalbantlar, “Kayit sayimiz her gün büyüyerek artiyor. Sadece Manisa merkezde 8 sahada bine yakin sporcumuz futbol egitimi aliyor. Ilçelerde de çalismalarimiz devam ediyor. Denizli ve Izmir’in ardindan Ege Bölgesi disina ilk adimimizi atarak Manisa FK Futbol Okullari Bursa subesini açiyoruz. Bursa Sube Sorumlumuz ve Antrenörümüz Ferhat Koyugölge’nin de özverili çalismalariyla yeni yetenekleri kulübümüze ve Türk futboluna kazandirmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA