Konyaspor Kulübü Baskani Fatih Özgökçen, Basin Mensuplariyla Bir Araya Geldi Açiklamasi

'Birlik ve beraberlik noktasinda bir hava olustugu kanaatindeyiz. Insallah bunu bu sekilde devam ettirebilirsek 100. yila bir kala belki biraz daha Konyaspor'umuzu, sehrimizi daha degerli bir marka haline getirebiliriz'

Konyaspor Kulübü Baskani Fatih Özgökçen, birlik ve beraberligin saglanmasiyla sehri ve Konyaspor'u daha iyi yerlere tasiyabileceklerini söyledi.

Özgökçen ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, kulübün Kayacik Tesisleri'nde basin mensuplariyla bir araya geldi.

Özgökçen, burada yaptigi konusmada, 5 Haziran'da kulübün basina geçtiklerini hatirlatarak, birlik ve beraberligi ön planda tutmaya çalistiklarini söyledi.

Konya'nin ileri gelenleriyle görüstüklerini ifade eden Özgökçen, "Birlik ve beraberlik noktasinda bir hava olustugu kanaatindeyiz. Insallah bunu bu sekilde devam ettirebilirsek 100. yila bir kala belki biraz daha Konyaspor'umuzu, sehrimizi daha degerli bir marka haline getirebiliriz. Degerli bir markadan daha ziyade markayi daha iyi düzeylere tasiyabiliriz. Amacimiz bu." diye konustu.

Özgökçen, yönetimde görev dagilimini yaptiklarini animsatarak, 23 kisilik yönetim kurulunun yogun mesai harcadigini dile getirdi.

Transfer çalismalarinin da devam ettigine isaret eden Özgökçen, "Herkesin bekledigi transfer için futbol subeden sorumlu arkadaslarimiz çalismalarini yapiyor. Reklam-sponsorlukla alakali arkadaslarimiz, 'Konyaspor'a maddi açidan nasil kazanç getirebiliriz?' onun çalismasini yapiyor. Arkadaslarimiz paylasilan tüm görevleri yerine getirmeye çalisiyor." ifadelerini kullandi.

Özgökçen, kendilerinin de takim için elinden geleni yaptigini vurgulayarak, "Konya, büyük bir sehir. Eger Konya'nin gücünü birlestirirsek, sadece futbol, spor camiasi için söylemiyorum, Konya her yerde basarili olur. Zaten basarili, bu basariyi daha üst düzeylere tasiyabiliriz ve bu noktada çalismalar devam ediyor. Insallah biz hem Konya'yi hem Konyaspor'u daha iyi yerlere tasiriz diye umut ediyoruz. Sportif basari da bu birlesmeye katilirsa daha güzel olur." degerlendirmesinde bulundu.

Altyapi çalismalarinin en çok önem verdikleri konulardan biri oldugunu anlatan Özgökçen, altyapi olmadan yüksek paralarla takimlari ayakta tutmanin zor oldugunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA