Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen Açiklamasi 'Konya'nin Gücünü Birlestirirsek Konyaspor'u Daha Iyi Yerlere Tasiriz'

Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen, Konya’nin büyük bir sehir oldugunu belirterek, sehrin gücü birlestirilirse Konyaspor’u daha iyi yerlere tasiyacaklarini söyledi.

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte medya mensuplariyla bir araya geldi. Kayacik Tesisleri’nde gerçeklestirilen tanisma toplantisinda Baskan Fatih Özgökçen açiklamalarda bulundu. 5 Haziran günü yapilan Olaganüstü Genel Kurulla görevi devraldiklarini belirten Fatih Özgökçen, “Görevi devralmamizin akabinde birlik ve beraberligi ön planda tutacagimizi belirtmistik. Bu minvalde sehrin yöneticileriyle görüsmelere basladik. Öncelikle Vali Bey’le, daha sonra büyüksehir belediye baskanimizla, ilçe belediye baskanlarimizla görüsmelerimizi tamamladik. Daha sonra odalarimiz, borsamiz ve en nihayetinde de sanayicilerimizi, is adamlarimizi dolasmaya basladik. Bu dogrultuda birlik ve beraberlik noktasinda bir hava olustugu kanaatindeyiz. Insallah bunu bu sekilde devam ettirebilirsek 100. yila bir kala belki biraz daha Konyaspor’umuzu, Konya’mizi daha degerli bir marka haline getirebiliriz. Degerli bir markadan daha ziyade markayi daha iyi düzeylere tasiyabiliriz, amacimiz bu” dedi.

Görev dagilimini yaptiklarini ifade eden Baskan Özgökçen, “Görev dagiliminin yapilmasindan sonra 23 kisilik yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaslarimiz bu 20-25 günlük süreç içerisinde hepsi alaninda temayüz etmis is adamlari ama kendi islerine gitmediler. 20-25 gün boyunca ‘Konyaspor için neler yapabiliriz?’ bunun çalismasini yaptilar, yapiyorlar. Bir taraftan herkesin bekledigi transfer için futbol subeden sorumlu arkadaslarimiz onla ilgili çalismalarini yapiyor. Reklam-sponsorlukla alakali arkadaslarimiz ‘Konyaspor’a maddi açidan nasil kazanç getirebiliriz?’ onun çalismasini yapiyorlar. Idari ve mali açidan arkadaslarimizin kulüple alakali degerlendirmeleri devam ediyor. Bu dogrultuda verdigimiz, paylasilan tüm görevler yerine getirilmeye çalisiliyor. Biz de elimizden geldigi kadar bunlara nezaret ediyoruz, çalisiyoruz. Dedigim gibi sanayicilerle görüsmelerimiz basladi.

O da bizim bekledigimizden daha iyi sekilde devam ediyor. Mutlulukla söylüyorum, Konya büyük bir sehir. Eger Konya’nin gücünü birlestirirsek, sadece futbol, spor camiasi için söylemiyorum Konya her yerde basarili olur. Zaten basarili, bu basariyi daha üst düzeylere tasiyabiliriz ve bu noktada çalismalar devam ediyor. Insallah biz hem Konya’yi hem Konyaspor’u daha iyi yerlere tasiriz diye umut ediyoruz. Sportif basari da bu birlesmeye katilirsa daha güzel olur. Insallah bunun da altyapisini kurariz. Altyapiyla alakali çalismalarimiz olacak. Bizim en çok önem verdigimiz konulardan bir tanesidir. Çünkü altyapi olmadan yüksek paralarla bu takimlari ayakta tutmak zor olur” diye konustu.

Kaynak: İHA