Frutti Extra Bursaspor, Eski Oyuncusu Allerik Freeman'i Transfer Etti

Frutti Extra Bursaspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalismalarina devam ediyor. Yesil-beyazlilar, eski oyuncusu Allerik Freeman’i yeniden kadrosuna katti.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor’da transferler sürüyor. Önümüzdeki sezon hem EuroCup’ta hem de ligde mücadele edecek olan ve iddiali bir takim kurmak isteyen Frutti Extra Bursaspor, eski oyuncusu Allerik Freeman ile anlasmaya vardi. Yesil-beyazli kulüpten yapilan ‘Welcome Back Allerik Freeman’ baslikli açiklamada su ifadelere yer verdi: “Kulübümüz, 2019-20 sezonunda takimimizda forma giyen ve gösterdigi etkili performansla dikkat çeken Amerikali oyuncu Allerik Freeman ile yeniden anlasma sagladi. Freeman’a yeniden hosgeldin diyor, basarili bir sezon geçirmesini diliyoruz.”

Freeman, 2019-2020 sezonunda yesil-beyazli formayi giymis ardindan da Euroleague temsilcisi Asvel Lyon-Villeurbanne’e gitmisti. Amerikali basketbolcu geçtigimiz sezon Euroleague’de 7.4 sayi ortalamasi, 1.1 ribaund ve 1.2 asist ile oynadi.

Kaynak: İHA