Fenerbahçe'nin Eski Futbolcularindan Engin Verel, Baskanliga Aday Olmayacagini Açikladi

Fenerbahçe'nin eski futbolcularindan Engin Verel, sari-lacivertli kulübün yarin ve 26 Haziran Cumartesi günü gerçeklestirilecek olagan seçimli genel kurulunda baskanliga aday olmayacagini açikladi.

Sosyal medya hesabindan dün yaptigi paylasimda baskan adayligini açiklayacagini duyuran Verel, bu fikrinden vazgeçtigini bildirdi.

Engin Verel, hesabindan bugün yaptigi paylasimda sunlari kaydetti:

"Sevgili Fenerbahçe kongre üyeleri ve saygideger Fenerbahçe camiasi. Dün aksam saatlerinde baskanlik için adayligimi açiklayacagimi belirtmistim. Bu karari alirken amacim futbolun içinden gelmis, o forma için ter dökmüs olan bizlerin de artik yönetimlere talip olma zamaninin geldigini vurgulamak ve Fenerbahçe camiasindaki bölünmüslügü ortadan kaldirip, birlik ve beraberligi saglamakti. Fenerbahçe'mizde milli futbolcu olarak 8 sene profesyonel futbol oynayip, jübilemi yaptiktan ve de 46 yillik yüksek divan kurulu delegeligimden sonra bütünlügü saglama görevinin de sporun içinden gelenlerin yapmasi konusunda kongre üyesi dostlarimizla mutabik kaldik.

Tek düsüncem Sayin Ali Koç ve Sayin Aziz Yildirim arasindaki bölünmüslügü kaldirip, Fenerbahçe menfaatleri çatisi altinda bu iki degerli insani birlestirmekti. Ancak iki baskanimizin da bu sabahki basin toplantilarindan sonra bu düsüncemizin simdilik gerçeklesme ihtimalinin olmadigini gördük. Bu nedenle yeni bir bölünmüslük sebebi yaratmamak için bu seçim döneminde baskanlik adayligi müracaatini yapmama karari almis bulunmaktayiz."

Kaynak: AA