Fenerbahçe Kulübünden Aziz Yildirim'a Cevap Açiklamasi

'Sayin Aziz Yildirim'in belirttigi dogrultuda kendilerine bir alan açilmis, kongre giris kartlarinin teslim alinacagi alana çok daha yakin olan Fenerium otoparkimizdan kendilerine yer verilmistir. Arzu ederlerse otoparkin hemen üzerindeki Fenerium Tribünü'nü de kullanabileceklerini de belirtmek isteriz. Dolayisiyla yapilan bu açiklamanin hiçbir cümlesi gerçegi yansitmamaktadir' 'Beklentimiz, bugün canli yayinda söz vermis oldugu gibi eski baskan Sayin Aziz Yildirim ve yönetim kurulu üyesi arkadaslarinin, Fenerbahçe'mizin demokrasi bayrami olan kongremize katilim göstermeleridir'

Fenerbahçe Kulübü, eski baskanlardan Aziz Yildirim'in otoparkla ilgili taleplerinin karsilanmadigi iddiasinin gerçek olmadigini savundu.

Aziz Yildirim, sari-lacivertlilerde yarin baslayip 26 Haziran Cumartesi günü sona erecek olagan seçimli genel kurul toplantisi için kulüpten eski yönetici Abdullah Kigili'nin yürüme problemleri nedeniyle otopark talebinde bulunduklarini ve bu talebin kabul edilmedigini açikladi. Yildirim, daha önce gidecegini duyurdugu genel kurula otopark tahsisi gerçeklesmedigi için katilim saglamayacagini duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yildirim'in bu açiklamasina internet sitesi üzerinden yanit verdi.

Sari-lacivertli kulübün açiklamasinda, "Stadimizdaki tüm otopark alanlari, 25-26 Haziran'da düzenlenecek kongremizde, önceki tüm kongrelerimizde oldugu gibi kullanima kapali olmasina, tüm üyelerimize de bu dogrultuda bilgi verilmis olmasina ragmen Sayin Aziz Yildirim'in belirttigi dogrultuda kendilerine bir alan açilmis, kongre giris kartlarinin teslim alinacagi alana çok daha yakin olan Fenerium otoparkimizdan kendilerine yer verilmistir. Arzu ederlerse otoparkin hemen üzerindeki Fenerium Tribünü'nü de kullanabileceklerini de belirtmek isteriz. Dolayisiyla yapilan bu açiklamanin hiçbir cümlesi gerçegi yansitmamaktadir." ifadeleri kullanildi.

Aziz Yildirim'in döneminde yenilenen Ülker Stadi'ndaki emeklerine vurgu yaptigi ifadelere deginilen açiklama, söyle devam etti:

"Ayrica açiklamada belirtilen 'kulübümüzün sinirli imkanlari ile bu anit stadyumu insa eden ve kulübümüze kazandiran insanlar olarak reva görülen bu uygulamayi üzüntü ve esefle kiniyoruz' mesajina dair de sunu vurgulamak isteriz ki; Bu stat, Fenerbahçe Eski Baskani Sayin Aziz Yildirim’in önderliginde, Fenerbahçe camiasinin elbirligi ve emekleriyle hiçbir devlet kurumundan destek almadan tamamen Fenerbahçe'nin kaynaklariyla insa edilmistir."

Aziz Yildirim ve arkadaslarinin genel kurula katilmasini beklediklerinin aktarildigi açiklama, "Beklentimiz, bugün canli yayinda söz vermis oldugu gibi eski baskan Sayin Aziz Yildirim ve yönetim kurulu üyesi arkadaslarinin, Fenerbahçe'mizin demokrasi bayrami olan kongremize katilim göstermeleridir." ifadeleriyle sona erdi.

Kaynak: AA