Fenerbahçe'den Aziz Yildirim'a Cevap

Fenerbahçe, eski baskan Aziz Yildirim’in kongreye katilmayacagini açiklamasinin ardindan konuyla ilgili bir açiklama yayinladi. Sari-lacivertli kulübün açiklamasinda Aziz Yildirim’in seçimli genel kurula katilmasinin beklendigi ifade edildi.

Fenerbahçe’nin eski baskani Aziz Yildirim, sari-lacivertlilerin seçimli olagan genel kuruluna katilmayacagini açiklamisti. Bu açiklamanin ardindan Fenerbahçe’den konuyla ilgili bir cevap geldi. Sari-lacivertli kulüpten yapilan açiklamada su ifadeler yer aldi:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Baskani Sayin Aziz Yildirim’in, bu aksam saatleri itibariyle yaptigi açiklamayi takip ettik.

Stadimizin Maraton Tribün tarafindaki otoparki kullanma isteklerinin kabul edilmedigi gerekçesiyle yapilan açiklamaya dair zorunlu olarak dile getirmek istiyoruz ki:

Stadimizdaki tüm otopark alanlari, 25-26 Haziran’da düzenlenecek kongremizde, önceki tüm kongrelerimizde oldugu gibi kullanima kapali olmasina, tüm üyelerimize de bu dogrultuda bilgi verilmis olmasina ragmen Sayin Aziz Yildirim’in belirttigi dogrultuda kendilerine bir alan açilmis; Kongre giris kartlarinin teslim alinacagi alana çok daha yakin olan Fenerium Otoparkimizdan kendilerine yer verilmistir. Arzu ederlerse otoparkin hemen üzerindeki Fenerium Tribünü’nü de kullanabileceklerini de belirtmek isteriz. Dolayisiyla yapilan bu açiklamanin hiçbir cümlesi gerçegi yansitmamaktadir.

Ayrica açiklamada belirtilen ’kulübümüzün sinirli imkanlari ile bu anit stadyumu insa eden ve kulübümüze kazandiran insanlar olarak reva görülen bu uygulamayi üzüntü ve esefle kiniyoruz’ mesajina dair de sunu vurgulamak isteriz ki;

Bu stat, Fenerbahçe Eski Baskani Sayin Aziz Yildirim’in önderliginde, Fenerbahçe camiasinin elbirligi ve emekleriyle hiçbir devlet kurumundan destek almadan tamamen Fenerbahçe’nin kaynaklariyla insa edilmistir.

Kendisinden beklentimiz, bugün canli yayinda söz vermis oldugu gibi Eski Baskan Sayin Aziz Yildirim ve yönetim kurulu üyesi arkadaslarinin, Fenerbahçemizin demokrasi bayrami olan kongremize katilim göstermeleridir."

-IHA-

Kaynak: İHA