Denizli'de Bilardo Tutkunlari Bu Turnuvada Bulustu

Denizli’de salgin döneminde bir süre bilardodan uzak kalan sporcular turnuvada bir araya geldi. Sporcular sampiyon olabilmek için kiyasiya mücadelede ter döktü.



Pandemi sürecinde bir süre kapali kalan salonlardan biri de bilardo salonlariyken, oyuncular hasret gidermeye basladi.

Sosyal mesafe konusunda en rahat sporlardan biri de bilardo olurken, tutkunlari turnuvalara basladi.

Denizli’de 14 Haziran 2021 Pazartesi günü 58 kisilik Handikapli 3 Bant Bilardo turnuvasi baslayarak 23 Haziran 2021 Çarsamba günü sona erdi. Son maçta birincilik ve ikincilik mücadelesinde Mustafa Berk Bayoglu ile Kenan Külçeler’in mücadelesinde nabizlar tutuldu. Salgin sebebiyle salonun seyirci kapasitesi sinirlandirilirken, sporcular kadar seyircilerde ter döktü. Turnuvada birinci Mustafa Berk Bayoglu, ikinci Kenan Külçeler, üçüncü Harun Eren, dördüncü ise Sinan Kutluay oldu. Mücadelelerin ardindan hediyeler ve ödüller Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) Denizli Il Temsilcisi Mehmet Selçuk tarafindan takdim edildi.

Selçuk; “Turnuvaya katilan tüm sporcularimizi tebrik eder ve basarilarinin devamlarini dileriz. Insallah milli maçlara katilir, daha güzel mücadelelerde bir araya geliriz. Handikapli 3 Bant Bilardo turnuvasinda kiyasiya mücadeleler geçti. Bu yil korona virüs nedeniyle biraz evlerde kaldik. Ama bizim sporumuz sosyal mesafeli bir spor oldugunu herkese gösterdik. Sporcularimiz turnuvalar ile eski güçlerine geriye dönerek, daha heyecanli, kalabalik ve güzel vakitlerde bir arada olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA