Çesme Basket Yeni Sezon Için Kadrosunu Yeniledi

Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çesme Basket, 2021-2022 sezonu için kadrosunu yeniledi.

Geçtigimiz yil kurulan ve 2020-2021 sezonunda ligi 43 puanla 7’nci sirada tamamlayarak Play-Off oynama hakki kazanan Çesme Basket, Ferhatoglu Edremit Belediyesi Gürespor ile yaptigi son maçini kazanamayarak sezonu kapatmisti. Yeni kurulmasina ve kisitli olanaklara karsin sezonu basariyla kapatan Çesme Basket, yeni sezon hazirliklarina basladi.

Eski oyunculari; Gizem Kumandanoglu, Günesh Denise Karaoglan, Beylem Ilba ve Seda Tabakçi ile yeniden anlasma saglayan Çesme Basket, Pelin Küccük, Maria Gültekin, Aze Otman, Nisa ince, Derya Kavak, Kübra Ipek ve Amerikali oyuncu Britany Miller ile anlasarak yeni sezonun kadrosunu olusturdu.

Çesme Basket Koçu Kemal Karakurt, 1 oyuncu daha transfer ederek kadroyu tamamlayacaklarini belirterek, "Geçtigimiz sezonu, yeni kurulmus olmamiza ve kisitli bütçemize ragmen 7’nci sirada tamamladik ve Play-Off hedefimizi tutturduk. Play-Off maçlarinda ise son dakikalarda kaybettik. Artik yeni sezona hazirlaniyoruz. Yeni sezon için 4 oyuncumuzla yeniden anlasma sagladik. Yenilenmis kadromuzla yeni sezonda hedefimiz, geçtigimiz sezonun üzerine çikarak, sampiyonluga oynamak. Antrenmanlarimiza 1 Eylül’de baslayacagiz. 2021-2022 sezonu da 26 Eylül tarihinde baslayacak" diye konustu.

Kaynak: İHA