Bolu'da Kamp Yapacak Süper Lig Ve TFF 1. Lig Takimlarinin Programi Belli Oldu

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Fatih Karagümrük, Adana Demirspor, Gaziantep, Istanbul Basaksehir ve Yeni Malatyaspor ile TFF 1. Lig takimlarindan MKE Ankaragücü, Adanaspor, Royal Hastanesi Bandirmaspor, Bursaspor, Eyüpspor, Istanbulspor, Keçiörengücü, Kocaelispor, Samsunspor ve Tuzlaspor yeni sezon hazirliklarini Bolu'da sürdürecek

Bolu'da yeni sezon öncesinde Süper Lig'de yer alan 6 takim ile TFF 1. Lig'de bulunan 10 takim kamp yapacak.

Bolu Dagi, Abant Yolu, Gerede ve Karacasu'da bulunan ve hazirliklarini tamamlayan 5 otel, yeni sezon öncesinde 16 takimi agirlayacak.

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor 1 Temmuz, Fatih Karagümrük 2 Temmuz, Adana Demirspor 3 Temmuz, Gaziantep 5 Temmuz, Istanbul Basaksehir 7 Temmuz ve Yeni Malatyaspor 8 Temmuz'da Bolu'da kampa girecek.

TFF 1. Lig takimlarindan Keçiörengücü 26 Haziran, Eyüpspor ve Istanbulspor 28 Haziran, Tuzlaspor 5 Temmuz, Adanaspor ve Bandirmaspor 7 Temmuz, MKE Ankaragücü, Bursaspor ve Samsunspor 22 Temmuz, Kocaelispor 24 Temmuz'da Bolu'daki çalismalarina baslayacak.

Bölgede bulunan bir otelin müdürü Selahattin Yilmaz, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Türkiye ve Romanya Süper Ligi'nden 4 takimin yani sira alt liglerden de çok sayida ekibi agirlayacaklarini söyledi.

Yilmaz, kamp dönemine hazir olduklarini dile getirerek, "Ilk etapta Süper Lig takimlarini agirlayacagiz. Adana Demirspor ile Karagümrük gelecek. Onlardan önce Romanya Süper Lig takimlarindan Dinamo Bükres ile Rapid Bükres kulüpleri var, onlari agliyoruz. Sahalari antrenmandan sonra hep dezenfekte ediyoruz. Otelin içinde olsun disinda olsun Kovid-19 tedbirleri uygulaniyor." diye konustu.

Takimlarin Bolu'yu temiz hava ve bol oksijen dolayisiyla tercih ettigini aktaran Yilmaz, "Hava temiz oldugu ve oksijen bol oldugu için talep asiri bir sekilde var. Agustostan sonra da 2. ve 3. Lig takimlarindan asagi yukari 14 takima ev sahipligi yapacagiz. Bu sekilde kamp dönemini bitirmeyi düsünüyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA