Baskan Savas Açiklamasi 'Hatay'da Birlik Ve Beraberligi Tesis Ettik'

Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas, Hatay’da yaklasik 9 yila askin süredir her türlü olumsuz tabloya ragmen birligi ve beraberligi tesis etmeye gayret ettiklerini söyledi.

Baskan Savas, Yayladagi’nin farkli mahallelerinden Antakya’ya gelen gençlerle bulusmasinda, bir toplumda huzur varsa o toplumun her katmaninda huzur olmasi gerektigini söyledi.

Gençlerin fikir ve önerilerine her zaman deger verdigini belirten Baskan Savas, “Biz Hatay’imizda yaklasik 9 yili askin süredir her türlü olumsuz tabloya ve Suriye’deki iç kargasaya ragmen Hatay’daki her katmanimiz ile birlikte birligi ve beraberligi tesis etmeye gayret ettik. Ve bugüne kadar hep birlikte bunu basardik” dedi.

Herkesi Hatay’daki kardeslik ve huzur iklimine katki saglamaya davet ettigini belirten Baskan Savas, “Yayladagili gençlerimize Süper Lig’de geçen yil 6. sirada ligi tamamlayan takimimizin formasini hediye ettik. Kendileri ile birlikte evlerindeki herkesi Hatayspor’un taraftari olmaya davet ediyoruz. Ve herkesi Hatay’daki birlik, beraberlik, kardeslik ve huzur iklimine katki saglamaya davet ediyoruz. Bugüne kadar katkilarindan dolayi herkese tesekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarinda gençlerimizin kendi beklentileri dogrultusunda basarili ve mutlu olmalarini temenni ediyorum” diye konustu.

Hatayspor’un basarisi hakkinda gençlerle sohbet eden Baskan Lütfü Savas, bulusmanin sonunda gençlere imzaladigi Hatayspor formasini hediye etti.

Kaynak: İHA