Baglar Belediyespor Kazandi, Gözler Son Haftada

BAL 4. Bölge 4. Grupta birinciligi yakindan ilgilendiren maçta Baglar Belediyespor, Batman 72 Belediyespor’u 3-2 yenerek rakibinin 3 puan önüne geçti. Bu grubun birincisi 27 Haziran Pazar günü belli olacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Bölge 4. Grupta Play-Off’a kalacak takim son haftada belli olacak. Final niteligindeki maçta Baglar Belediyespor, Batman 72 Belediyespor’u 3-2 yenerek 9 puanla son haftaya lider girdi, Batman ekibi 6 puanda kaldi. Maça hizli baslayan Baglar Belediyespor, 5. dakikada Serhat Tarhan ve 15. dakikada Mazlum Kural’in attigi gollerle 2-0 öne geçti. Daha sonra toparlanan Batman ekibi 43. dakikada Ayetullah Baz ve 61. dakikada Osman Afsin’in kaydettigi gollerle skoru 2-2’ye getirdi. Maçi birakmayan Baglar Belediyespor,79. dakikada Fatih Eringin’in golüyle bir kez daha öne geçerek sahadan galibiyete ayrildi.

Baglar Belediyespor, son haftayi maç yapmadan bay geçirecek. Batman 72 Belediyespor , 27 Haziran Pazar günü Batman’da Mazidagi Fosfatspor’u agirlayacak. Batman ekibinin berabere kalmasi ya da yenilmesi halinde Baglar Belediyespor grup birincisi olacak. Batman temsilcisinin kazanmasi durumunda Baglar Belediyespor ile puanlar esitlenecek, ikili averajlar esit oldugu için BAL statüsü geregi iki takim arasinda Türkiye Futbol Federasyonu gözetiminde noter huzurunda kura çekilerek grup birincisi belli olacak.

Iki takim arasinda Batman’da oynanan maçi Batman 72 Belediyespor 3-2 ve Diyarbakir’daki maçi da Baglar Belediyespor 3-2 kazandigi için ikili averaj esit.

Kaynak: İHA