Bagcilarli Minik Yüzücüler 20 Madalya Kazandi

Bagcilar Belediyesi sporculari, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafindan düzenlenen 9-10 Yas Ulusal Gelisim Projesi’nde önemli basarilar kazandi. Rakiplerini geride birakan minik yüzücüler, 3 gün süren yarislarda 10’u altin, 6’si gümüs ve 4’ü bronz olmak üzere 20 madalya kazandi.



Türkiye Yüzme Federasyonu tarafindan 21-22-23 Haziran tarihlerinde düzenlenen 9-10 Yas Ulusal Gelisim Projesi yarislari sona erdi. Yurdun dört bir yanindan yüzücünün katilim gösterdigi turnuvada Bagcilar Belediyesi Spor Kulübü de yüzme hocasi Adem Zengin refakatinde 5’i kiz 4’ü erkek toplam 9 sporcuyla yer almisti. Istanbul Anadolu Yakasi Burhan Felek Yüzme Havuzu’nda gerçeklesen yarislarin sonucunda Bagcilar Belediyesi Spor Kulübü sporculari, serbest, kurbagalama, sirtüstü, kelebek ve bayrak kategorilerinde büyük bir basariya imza atti. 3 günlük yarislarin sonucunda 10 birincilik, 6 ikincilik ve 4 üçüncülük elde edildi.

Rakiplerini geride biraktilar

Yüzücülerle gurur duydugunu söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, “Minik yüzücülerimizi tebrik ediyorum. Hepsi kendi kategorilerinde rakiplerini geride birakarak madalyalari topladi. Ilçemize 8 havuz kazandirdik. Yatirimlarimizin karsiligi olarak bu gelismeleri görmek bizi memnun ediyor. Daha çok basarili olmalari için gereken destegi sürdürecegiz. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Sampiyon yüzücüler, egitimlerini Göztepe Spor Kompleksi’nde yapiyor.

Kaynak: İHA