Ankara Keçiörengücü, Yeni Oyuncularla Kadrosunu Güçlendirmek Istiyor

Kulübün Idari Menajeri Abuzer Sahin:'Su ana kadar 2 transfer yaptik. Ilerleyen günlerde 12 bölgeye daha transfer yapmayi planliyoruz'

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nün Idari Menajeri Abuzer Sahin, ilerleyen günlerde 1-2 bölgeye daha transfer yapmayi planladiklarini bildirdi.

Bolu'nun Gerede ilçesinde 26 Haziran'da kampa girecekleri tesislerde incelemelerde bulunan Sahin, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yeni sezon çalismalarina genç oyunculara agirlik vererek basladiklarini söyledi.

Kampin 9 gün sürecegini, daha sonra Bolu'da iki kamp süreci daha geçireceklerini bildiren Sahin, "Kamplarimizda eksiklerimizi görecegiz. Hazirlik maçlarimiz da olacak. Takimin ihtiyaçlarina ve eksik bölgelere göre çalismalarimizi yapacagiz." dedi.

Sahin, transferde dogru oyunculari bulma noktasinda çalismalari oldugunu vurgulayarak, "Su ana kadar 2 transfer yaptik. Ilerleyen günlerde 1-2 bölgeye daha transfer yapmayi planliyoruz. Birçok oyuncuyla görüsmeler yapiyoruz. Zaten kadromuzdan çok fazla kayip yasamadik. Yeni arkadaslarimizi da kadromuza katarak yolumuza devam edecegiz." seklinde konustu.

Yeni sezon hedeflerine de deginen Sahin, söyle devam etti:

"Bu lige 1-2 yildir renk katiyoruz, güzel isler yapiyoruz. Bunu bu sene de yapmak hedefimiz. Geçtigimiz sezon son haftaya kadar play-off iddiamizi sürdürdük. Son hafta 2 puanla play-offa gidemedik. Yine hedefimiz, bunu biraz daha gelistirebilmek, bunun daha iyisini yapabilmek, topladigimiz puanlarin biraz daha üzerine çikabilmek. Her sene geliserek, büyüyerek hem de eksikliklerimizi görerek, gidererek çalismalarimiza devam ediyoruz."

Sahin, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) sporu etkiledigine de dikkati çekerek, "Asilanmayla beraber inaniyorum ki önümüzdeki sezondan itibaren seyirci olayi tekrar devam edecek. Pandeminin bitmesiyle statlar dolacak ve takimlar seyircilerine kavusacak. Maçlar da daha heyecanli hale gelecek." diye konustu.

Kaynak: AA